"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Beyaz Melek
Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet'i kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet'i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Hazırlayan: Zeynep Özen film.gen.tr izleyen oldu mu filmi? |
| | |
| | #2 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
bugün annem gitmiş bi arkadaşıyla..arkadşı ilk 10 dakkadan başlamış ağlamaya annem de kendimi sıktım 2.yarıya kadar ama 2.yarı patladım ağladım bende dio..çok güzelmiş şiddetle tavsiye etti.. babam oğlum tadında ondan daha duygusal bi filmmiş..annem ki mahsun u hiç sevmez bugün dedi ki alnında öpelesi bi adam o süper film yapmış diyo..en kısa zaman da gitmek istiyorum |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
hadi ya... hmm gideyim o zaman bende...
|
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
|
Az önce geldim bende. Gayet güzel film olmuş.Babam ve Oğlum kadar iyi değildi benım için ![]() Huzurevlerini konu alan bir film.... |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Huzurevindeki yaşlılar, onların çektikleri falan gidipte ağlamaktan korkuyorum valla.
|
| | |
| | #6 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
mahsunla ne alakası var bu filmin? yönetmen olarak adı geçiyo ama bütün işi set ekibinin yaptığı da biliniyo yönetmenlik etiketinin dışında bi katkısı var mı filme? filmde rol almıştır diye tahmin ediyorum . |
| | |
| | #7 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
|
yazan yöneten oynayan olarak hepsinde bulunmuş ![]() oyunculukta fena deildi |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-09-2007 Yaş: 22
|
ben Mahsun dan bunu beklemiyodum ama helal olsun... artık bütün kesimlere hitap etmeye başladı... |
| | |
| | #9 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
mahsun kendi sesiylemi oynamış filmde?
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-09-2007 Yaş: 22
|
evet... |
| | |