"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Banka işi (the bank job)
THE BANK JOB, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Yönetmenliğini Roger Donaldson’ın yaptığı, başrollerde Jason Statham ve Saffron Burrows’un yer aldığı bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır. Eylül 1971’de, hırsızlar Londra’daki Baker Street’te bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. Kimse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına “D Uyarı”sı yaparak susturmasıyla ortadan kalktı. Bu film o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye. ![]() Gösterim Tarihi : 4 Nisan 2008
__________________ Mesajı son düzenleyen clioGT : 14-03-2008 - 14:09 Sebep: gösterim tarihi ekledim |
| | |
| | #2 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Hemen izlemem lazım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ne zman geliyo ?? yada geldimi konusu çok hoşuma gitti Mesajı son düzenleyen clioGT : 14-03-2008 - 14:09 |
| | |
| | #4 |
| renaultsport | Gösterim Tarihi : 4 Nisan 2008 ellemedim mesajını he yanlışlıkla bastım amma elleşmedim |
| | |
| | #5 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ahaha nasıl yaptın olum onu |
| | |
| | #6 |
| renaultsport |
ben yaparım olm bölümden sorumluyum hayırdır sıkıntı mı var? hm? |
| | |
| | #7 |
|
cidden tırstım haa bir daha yazmıyacm buraya ![]() |
| | |
| | #8 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Ahha girmemiş vizyona. beyazperde'ye baktım. Boşuna gaza gelmişim hemen
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
|
jason statham varsa kesin seyretmeli
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|