"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| American Gangster - (Amerikan Gangsteri) ![]() Kimse Frank Lucas'ı, şehirdeki bir fakir mahallesindeki siyahi çete patronunun sessiz sürücüsünü farketmemiştir. Ancak ne zaman ki patronu ölür, Frank aniden kendi imparatorluğunu kurmaya ve Amerikan rüyasını kendine göre yaşamaya başlar. Zekası ve sağlam iş ahlakı sayesinde şehrin uyuşturucu trafiğini yönetmeye başlar. Sokakları daha saf bir malla ve daha iyi bir fiyatla kontrol etmektedir. Lucas sadece bir suç örgütü lideri değildir, aynı zamanda sivil ve meşru bir süperstar haline de gelmiştir. Richie Roberts dışlanmış bir polistir. Sokaklarda dönen uyuşturucu trafiğini ve bunun yeraltı bağlantılarını engelleyebileceğini düşünmektedir. Birisinin tüm bu işlerin arkasında olduğunu ve domine ettiğine inanmaktadır. Hem Lucas hem de Roberts'ın kendilerini diğerlerinden ahlaki açıdan değişmez ve sert kuralları vardır, bu onları kanunun karşısında tek başlarına bırakmaktadır. Bu iki adamın kaderleri birbirleriyle kesişir ve sadece birisinin zirveye çıkacağı bir hal alır. Kod: Yapım Yılı: 2007 Süre: 156 dk Gösterim Tarihi: 18-1-2008 Yönetmen Ridley Scott ![]() ![]() ![]() Kod: film.gen.tr
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Miyendis |
Vuvv!... Denzel Washington. ![]() Bu adamın her filmine hiç düşünmeden giderim. Ayrıca Russel Crowe da fena değildir. Güzel bir film gibi, gitmek lazım. |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Çok bomba film olacak...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Arkadaşım netten indirip izlemiş. Gereksiz uzun tutulmuş seyir zevki düşük bir film dedi. Çok umutluydum bu filmden
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Alıntı:
bende ne umutlanmıstım denzel oscar alır dıodum fragmanları superdı cnku pekı kac dk fılm ??
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr | |
| | |
| | #6 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Yazıyor konuda. 156dk.
| | |
| | #7 |
| artı_caraudio |
gusel fılm...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 |
| 4480 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24
|
İzledim ben de o kadar hoşuma gitmedi. Konu falan kopuk geldi biraz.
| | |
| | #9 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Film biraz agir basliyor ve oyle devam ediyor 1 saat kadar ama sonra seyri degisiyor. Blow kadar guzel degil ama olayin gercek olmasi, filmi izlettiren onemli bir unsur. Denzel W. yine oynamis standard rolunu. Filme kotu diyemem ama az biraz daha kisa tutulabilirdi bence. Ben sayet cok sevdim filmi. |
| | |
| | #10 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| American Gangster Kimse Frank Lucas'ı, şehirdeki bir fakir mahallesindeki siyahi çete patronunun sessiz sürücüsünü farketmemiştir. Ancak ne zaman ki patronu ölür, Frank aniden kendi imparatorluğunu kurmaya ve Amerikan rüyasını kendine göre yaşamaya başlar. Zekası ve sağlam iş ahlakı sayesinde şehrin uyuşturucu trafiğini yönetmeye başlar. Sokakları daha saf bir malla ve daha iyi bir fiyatla kontrol etmektedir. Lucas sadece bir suç örgütü lideri değildir, aynı zamanda sivil ve meşru bir süperstar haline de gelmiştir. Richie Roberts dışlanmış bir polistir. Sokaklarda dönen uyuşturucu trafiğini ve bunun yeraltı bağlantılarını engelleyebileceğini düşünmektedir. Birisinin tüm bu işlerin arkasında olduğunu ve domine ettiğine inanmaktadır. Hem Lucas hem de Roberts'ın kendilerini diğerlerinden ahlaki açıdan değişmez ve sert kuralları vardır, bu onları kanunun karşısında tek başlarına bırakmaktadır. Bu iki adamın kaderleri birbirleriyle kesişir ve sadece birisinin zirveye çıkacağı bir hal alır. Yapım Yılı: 2007 Süre: 156 dk Gösterim Tarihi: 18-1-2008 Oyuncular Denzel Washington -- Frank Lucas Russell Crowe -- Richie Roberts Chiwetel Ejiofor -- Huey Lucas Josh Brolin -- Dedektif Trupo Lymari Nadal -- Eva Ted Levine -- Lou Toback Roger Guenveur Smith -- Nate John Hawkes -- Freddie Spearman Yul Vazquez -- Alphonse Abruzzo Malcolm Goodwin -- Jimmy Zee Yönetmen Ridley Scott Senarist Steven Zaillian Yapımcı Brian Grazer Ridley Scott Müzik Marc Streitenfeld Görüntü Yönetmeni Harris Savides ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen erkin006 : 18-01-2008 - 11:03 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|