"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| 30 Days of Night - (30 Gün Gece) ![]() Gösterim Tarihi: 16-11-2007 Alaska'da küçük bir yerleşim birimi olan Barrow, her yıl bir ay boyunca güneşin aldığı konum yüzünden karanlığa gömülmektedir. 30 gün boyunca sürecek bu karanlık dönem başlar başlamaz, kasabaya kana susamış vampirler iner. Bu gözü dönmüş, herşeyi yakıp yıkmaya meraklı vampir ordusunun karşısında ise kasabanın şerifi ve onun takımı vardır. Küçük kasabanın az sayıdaki insanı vampirlerle büyük bir mücadeleye girişir. ![]() ![]() Kod: film.gen.tr
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Piskopat bir filme benziyor izlemek lazım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
gzel he..
|
| | |
| | #4 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
Fragmanını izlemiştim saw4'e gittiğimde, kaçımam herlade.. |
| | |
| | #5 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
Ayın 16'sına çok var daha.
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
sozlum tarafından tartaklanıcagımı bıle bıle gıdıcem... alayına gerılım alayına +18
__________________ |
| | |
| | #7 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
fragmanı süperdi gideriz mutlaka
|
| | |
| | #9 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Fragmanı güzel olan filmlerin sonra kötü çıkmasından korkuyorum. Sadece fragmandan ibaret olsa keşke diyorsun. Genellikle bu tarz filmlerde çıkıyor. Umarım bu böyle değildir.
| | |
| | #10 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
valla konuya bakarsak fikir güzel vampir olayı da güzel işlenebilen bi konu, imkanları geniş ![]() oyuncular da fena değilse iyi bişey çıakr heralde ortaya tabi izlemeden böyle atıp tutmak neye yarar bilmiyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|