"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | 120
Sarıkamış efsanesi beyaz perdede Tür : Savaş / Dram / Tarihi Yönetmen : Özhan Eren , Murat Saraçoğlu Oyuncular Özge Özberk (Münire) , Cansel Elçin (Süleyman Teğmen) , Burak Sergen (Sermet Bey) , Emin Olcay (Cemal Müdür) , Oytun Öztamur (Mehmet) Van.. 1915 Ocak.. Kış... 1’nci Dünya Harbi’nin ilk ayları... Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm – kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir... Vanlı çocuklar gönüllü olurlar; Yaşları 12 – 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk... Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce gecelerce yürürler... İşte, isimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerimizin şanlı öyküsü bugünlerde beyaz perdeye aktarılıyor. Hazırlıkları 3 yıldır sürmekte olan “120”, özellikle günümüz gençleri için “uzun bir memleket türküsü” hedefiyle tasarlandı; 1914 yılı dekorları ve kostümleri yeniden üretildi. haberturk.com bgn vizyonda... filmin sitesi: www.120filmi.com |
| | |
| | #2 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
hikaye guzele benziyor..ama ne yalan soyliim bu konuda belki uygun kacmaz ama (geyik makara vs.) ilk gorunce lan dedim bunlar 300 tane diillermiydi ne ara bu kadar zaiyat verdiler 120 ye dustuler
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Ben de aynısını düşünmedim değil
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #4 |
| w124..Profesyonel Yaya |
ismi olmamış ya 300 spartalı dan alıntı resmen daha güzel bi isim bulunabilirdi
__________________ |
| | |
| | #5 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
Ama muhtesem bir hikayedir..gercegi yani...sinemaya nasil rastlamis bilemiyorum tabi..ama izlenmeli ki destek olsun boyle yapimlar artsin.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Pişman Değilim |
konusu ve fragmanı mükemmel, zaten bence yerli yapımlara mümkün olduğunca gitmek lazım hele bu yapım kaçırılmamalı
__________________ |
| | |
| | #7 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
|
aile boyu gidicez heralde güzele benziyor |
| | |
| | #8 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
filmden cıktıgımda aglıyordum kesinlikle gidilmesi gereken bir film. |
| | |
| | #9 |
| renaultsport |
siyaset meydanında bunu işleyecekler... izleyin derim |
| | |
| | #10 |
| Pişman Değilim |
anca bugün gidebildim, tarihimizden bir kesiti yansıtan bir film ancak bu kadar güzel olabilirdi, hepinize izlemenizi tavsiye ediyorum. ecdadın fedakarlığını hatırlayıp iki damla gözyaşı dökmek için iyi bir fırsat
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|