"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| RSS Haberci Kayıt Tarihi: 20-07-2008
| "İsterlerse Porsche'ye sürüş dersi verebiliriz"
Nissan, Porsche'nin iddialarına yeni bir video, turu atan GT-R'ın lastiklerinin fotoğrafları ve yeni açıklamalarla karşılık verdi. Haberin devamı için tıklayınız... |
| | |
| | #2 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
ukalalar kenidini bişi sanıyorlar...
__________________ http://www.modifiyem.com/forum/f179/...llikler-96113/ |
| | |
| | #3 |
| Doctor | porsche için söylüyorsan haklısın... araba zaten hemen her testte,pistte hızlı.porsche kendi aracının 7:34 yaptığını iddia ediyorsa ringde yatıp kalkal fabrika pilotu 7:29 atsın yani porsche nin haklılığını kanıtlıycak mantıklı bir neden varmı?nissan porscheden hızlı olamaz!!!bumu neden?
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
bu sürüş eğitimi kendi aleyhlerine de olabilir.. porşe sürücüleri de kullanmayı öğrenince.. nissandan iyi rekorlar yapabilirler ![]() bu arada 2 aracı da bugün fuarda gördüm.. porşe bence başka bir dünya .. yani gtr geçse nolur diyosunuz 2sini de görünce |
| | |
| | #5 | |
| Doctor | Alıntı:
kendi imajından kaybediyorlar
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
Bir kere müşteri profilleri farklı. GT-R, herhangi bir Porsche'dan hızlı olsa ne farkeder? (Artofrally'nin de dediği gibi)
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #7 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Alıntı:
şuanda ring pisti gayet ciddiye alınan pist.. ve ordaki sürelere göre arabanın gerçekten kabiliyleti hakkında bir fikir sahibi olunuyor.. frenlemesi dönmesi , performansı vs.. bu gibi şeylerde yanıltmalar başlarsa.. en çok tüketici zarar görür bundan. Ayrıca sen o kadar uğraşıp bir ürün ortaya sunduktan sonra birinin seni haksız rekabetle geçmesini istemessin. Şuana kadar ki yapılanlara bakıldığında ben porşeyi değil nissanı prestij kaybetmiş buluyorum , ben nissan olsam bayiden alelade herhangi bir araba alır ve gerekli merciler önünde testimi tekrarlarım al sana porşe derim. Nissan ise ya susuyo ya yuvarlak laflarla geçiştiriyo.. | |
| | |
| | #8 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
NİSSAN POŞYE YE ÜCRETSİZ SÜRÜŞ EĞİTİMİ VERMEYİ TEKLİF ETTİ...Uluslararası bir arenada bu derece iddalı bir laf edebiliyorsanız zaten istediğinizi elde etmişsinizdir...Porşe bu gt-r işini her geçen gün eline yüzüne daha çok bulaştırıyor ve nissana prim yaptırıyor...1 milyar dolar harcayıpta yapamayacağı reklamı yaptı nissan...Gt-r şimdiden bir ekol oldu...Bazen yenilgiyi kabullenmekte büyüklüğün göstergesidir,kabullenememekte zayıflığın...Bence porşe susup ...oposunun üstüne oturmalı artık...Bu kadar havlarsan kimseyi inandıramazsın ısıracağına...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #9 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
porsche , gtr almıs bir tane galiba ( yanlıs okumadıysam) anladıgım kadarıyla kendi pilotları ile piste cıkaracaklar nissan ı ben asıl porsche surucu ile nissan ne yapar onu merak ediyorum |
| | |
| | #10 | |
| Midnight Militia | Alıntı:
![]() Nissan haklı olarak dalga geçmeye başladı artık Porsche fanatiklerinede hak vermemek elde değil. Bu durumu porsche kabullenemiyorsa sevenlerinin hiç kabul etmemesi gayet normal.Nissan-Porsche güzel sürtüşüyorlar. Gelişmeleri bekliyoruz...
__________________ Mesajı son düzenleyen MARLON1 : 10-10-2008 - 02:39 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|