"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| RSS Haberci Kayıt Tarihi: 20-07-2008
| 9FF Carerra GTT 900
9ff bir sürpriz yaparak modifiyeli Porsche Carrera GT'sini tanıtıyor - bilin bakalım "900" neye tekabül ediyor. Haberin Devamı... |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
jantlar çirkin ama motor süper olmuş
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #3 |
| __________________ |
Yuhhh bu krizde oldumu şimdi bu yuhh ![]() Yanlız kaput ve kapı çok kötü görünüyor sonradan boyanmış gibi emanet gibi duruyor yakıştıramadım ruf firmasına
__________________ Mesajı son düzenleyen OguzhanErol : 30-11-2008 - 22:12 |
| | |
| | #4 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
cidden 9ff nin bu jant modeli konusunda takıntısının nedenini bilen varsa açıklayabilrmi acaba ? ciddi soruyorum ! yani bu jantın özelliği nedir çokmu işlevselde bu kadar çirkin görünümüne değiyor ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Doctor |
ön çamurluktaki tekerleğim arkasındaki kısmıda iptal etmeleri yakışmamış
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #6 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
900hp 9ff işi abarttı iyikide abarrtı. Ama bu neden bu kadar dandik tasarımlı jant kullanıyor anlmıyorum. CMS kullansalar olmazmı? ![]() Edit:Ciddiyim CMS jantlarıda çok iyi maksat yerli malı çorbada tuzumuz olsun misali.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
jantları bilmem ama yagmurda berbat olur bu araba lastiklerden gelen suyla
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
Bu proje yıllardır vardı ama nihayet kısmet bugüneymiş (yani essen motor shaow a)Motor olarak 9ff çok iyi ama görünüm olarak bir o kadar da kötü Ama ben atmosferik olan Edo Competition Porsche Carrera GT alayım (atmosferik 770 hp )
|
| | |
| | #9 |
| Torquetuning |
Arabayı iğrenç yapmışlar, yazık günah GT'ye...
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #10 |
| Salt Free BeKiR |
sanatsal bi çalışmanın içine ancak bukadar edilebilir heralde bu ruf da çalışanlar eciş bücüş insanlar sanırım kör olasıcalar...
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|