"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| __KeŞaN TeAm__ | 18' 4x100 jant aranıyor !!!
arkadaşlar 18' 4x100 jant arıyorum devil_berk22@hotmail.com msn adresimdir buradan ulaşabilirsiniz. özellikle istediğim jant bu türde ofsetli olacak |
| | |
| | #2 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| 18" Jant lastik | 4.100 & 114.5 offseti bırak hali hazırda bulamayacağın bi jant var bende. gel satayım sana bu jant. geçen gün aynı jant siyah bi cabrio astra'da da vardır. onada güzel olmuştu. 18 istiyosan kaçırma bu bendeki jantı.
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 09-11-2008 - 15:07 |
| | |
| | #3 |
| __KeŞaN TeAm__ |
resimdeki janttan arıyorum teşekkürler yinede. evet günceeeeeel
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
marka olarak tavsiye edbilieceğim kyowa lenso ve replica BBS lere bakabilirsin janthome diye bı sıte var orda baya bı model var
|
| | |
| | #5 |
| FeaDeSOUZA Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 27
|
arkadasım mail attım sana bir jant resmi....
__________________ 18" JANT LASTİK - 600 YTL RS TAMPON - 800 YTL |
| | |
| | #6 |
| mike Kayıt Tarihi: 16-08-2004 Şehir: ist Yaş: 23 Otomobil: kanguru
|
resımdekı jant rc distribütörü islam oto JANT - RC RACING CELİK JANT TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ - İSLAM OTO LASTİK - Anasayfa (Homepage) aynı model ava marka var mutlu lastık onunda distribütörü |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| __KeŞaN TeAm__ | yardımın için teşekkürler p.tesi telefon açıcam
|
| | |
| | #8 |
| __KeŞaN TeAm__ | mail geldi ancak istediğim jant tam olarak bu değil teşekkürler yinede
|
| | |
| | #9 | |
| __KeŞaN TeAm__ | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|