"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
13 katrılyon butcesı varmıs tsk nın
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bir açıdan haklı maddi kaynaklar yetersiz , şimdi diyeceksinizki lükse kacan bi dünya kalem var bir ölçüde haklısnız ama benim gibi doğuda askerlik yapmış olanlar bilir... en basitinden sizce bir askerin korkmadan kendisie dogru ateş edilirken nişan alıp attığını vurabilmesi için ne kadar atış talimi yapıp kac şarjör mermi boşaltması lazım ? ve bunu hayatı dağda geçen it sürüsüne karşı toplasan 10 ay usta birliğinde olan çoluk çocuk yapabilsin? Ben maddi kaynaklardan çok yetersiz eğitim ve muhimmat eksikliğine bağlıyorum. Ayrıca Bir karakolun konutanı en az subay olmalı gidin doguya bakın bi cok karakolda baş çavuştan ötesi yok gobekli tipler onlarda bi yerde haklı bir askerin adam gibi yetişmesi için yeme içme barınma askeri eğitim kullandığı malzemer vs vs askerliği boyunca en az 5000 $ en az ... carpın bunu 700 binle ve bu 700 binin her 15 ayda bir sıfılandıgını al baştan olduğu Malesef profesyonellerin o karakolda beklemesi gerekirken gencecik coluk cocuğun eline istersen ucak savar ver hiç bi halta yaramaz "Terörün bitmesini istemeyenler" bu ülkede olduğu sürecede daha çoooook şehit veririz Allah askerimize yardımcı olsun
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #23 |
| Watch |
kanal 1 i izleyebiliyorsanız bir bakın
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #24 |
| renaultsport |
açtım izliorum bende...
|
| | |