"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
Guneydoguda erler sehit olurken (1 tane subay yok, sadece belli zumreye ait erler) deniz kenarlarina 5 yildizli ordu evlerini yapacak para nerden bulundu onu da bir sormak lazim. Gayri safi milli hasilatin oldukca buyuk kismi orduya akiyor, aciklama cok yanlis olmus. |
| | |
| | #12 |
| Keptın |
komiksiniz Iğsız Bey
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| . | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #14 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| . | tayfun ben kademe çavuşuydum komando egtimim olmamasına ragmen beni bile ceza için operasyona çıkardılar cudi gabar gezdim geldim 35 saat durmadan intikal ne oldu 1 uzman çavuş 2 er sehit hemde intikal halinde aradan almışlar kanaslarla
__________________ |
| | |
| | #16 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
genelleme yapmak doğru değil bence. neden er sınıfı var orduda sanıyorsunuz?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #17 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Neden var? ön saflarda ölüp gitsinler diye mi?
|
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
gelecek sene gidiyorum askere komandoluk kalkacak diyorlardi kalktimi acaba??? amcam 1994 de ıraka girmişlerdi dagci komandoydu siir eruhta bi süre görev yapmışlar sakikğin özel grubuyla çatişmişlar ardindan özel harekatçi polisler ve jöhlerinde yardımıyla 30 a yakın terorrist öldürmüşler.timden ölenlerde olmuş zaten amcam askere gitmeden önce şaçi varmiş adam geldikten sonra saç kalmamiş amcam anlatmadi kaç sene o kadar israrimdan sonra anlattti hatirlatma diyordu. ispartaya götürüp generallar koyun kesmisler tim için ailelerini çağirmişlar görüşmeleri için fotograflar zaten herşeyi anlatiyordu.. demek istediğim bende olmak istiyorum inşşallah kalkmaz ben gidene kadar komandoluk kalkmaz.
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| w124..Profesyonel Yaya | Alıntı:
Emekli Gen. Kurmay başkanına 1 Trilyona zırhlı A8 alın sonrada maddiyat deyin ....geçiniz lütfen
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| nuriQocca |
Lüks askeri gazinoLar yerine iyi duruma getiriLmiş karakoL apamazmıydı askeriye? merak konusu.. maddi imkansızLık..taLihsizLik..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|