"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Yarım litre votkayı 11 dakikada içti!
Her 45 saniyede bir duble içti, öldü! 09.10.2008 09:12 İngiliz Jason Venezia (19) isimli öğrenci, arkadaşlarıyla 40 sterline (101 YTL) iddiaya girdi. Her 45 saniyede, bir duble votka içen genç, 15’incisinde fenalaşmaya başladı. Toplamda yarım litre votka içen Jason’ı arkadaşları yatağına taşıdı. Aradan 15 dakika geçince öldüğünü fark ettiler. Doktorlar ölüm nedeninin alkol zehirlenmesi olduğunu açıkladı. Jason’ın annesi ise “Gençler sürekli böyle iddialara giriyor. Benim oğlum öldü. Başka çocuklar da ölebilir” diye konuştu. AJANSLAR |
| | |
| | #2 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
şeye sürülcek akıl yok bu yenı nesıl genclerde
__________________ |
| | |
| | #3 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
elalemin rusunun videosu vardı bi dikişte sanırım 20 saniyede bitirşyırdo votkayı bu ingilizlerde çok narin canııım |
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
gerizekalı. ne diyelimki...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
ölmeseydi bir soru sorardım ona ama...allah rahmet eylesin diyelim...votka yoluna gitmiş arkadaş...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
akıl akıl..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|