"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Tüfekle poz verirken arkadaşını öldürdü
Fotoğrafını çeken arkadaşını kazayla öldüren genç gözaltına alındı 22.11.2008 21:03 Çorum'da, pompalı tüfekle poz veren genç, silahın kaza ile ateş alması sonucu fotoğrafını çeken çocukluk arkadaşının ölümüne neden oldu. Alınan bilgiye göre olay, Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi üzerinde Ali Tüzün'e ait evde meydana geldi. Çağrı Ülker (17) ile birlikte kahvaltı yapan Orhan Tüzün (18), cep telefonu ile fotoğrafını çekmek isteyen arkadaşına saz ve kendisine ait ruhsatlı tüfeği ile poz vermek istedi. Tüfeğin içindeki mermiden habersiz olan Tüzün'ün elindeki silah yanlışlıkla ateş aldı. Eti Lisesi son sınıf öğrencisi Çağrı Ülker, başından ağır yaralandı. Ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ülker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kahvaltı masasında olaya tanık olan Tüzün'ün anneannesi ve 2 kardeşi şok geçirdi. Gözaltına alınan Orhan Tüzün, arkadaşının ölüm haberini emniyette öğrendi. Olayın kendilerini derinden yaraladığını açıklayan baba Ali Tüzün, Çağrı ile Orhan'ın anne tarafından akraba ve çok iyi arkadaş olduğunu söyledi. Olay esnasında dışarıda olduğunu dile getiren Tüzün, "Telefon geldi, hemen eve koştum. Çağrı'yı hastaneye kaldırmışlar. Ölüm haberi gelince yıkıldık. Çağrı çok iyi bir çocuktu, ona bir şey olmasaydı da ben ölseydim." dedi. Cihan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|