Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge > Haberler, Alıntılar ve Makaleler

Bölüm Notları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 05-10-2008, 02:11   #41
Uur

max-ime - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi g_serkan Mesajı Göster
öyle deme kardeş..hükümet politikalarıyla bu işin çözülemeyeceği belli olmadı mı sence ? artık birinin yumruğunu masaya vurmasının vakti çoktan gelmiştir bence...ve çoktandır bu karizmada bi komutan gelmemişti.istesin paşa yeter ki.bayağı yol katederiz.
Şüphesiz yol katederiz zaten kateilen yolun başarısıda askerimize aittir.Ama kalıcı çözüm askerde değil devlette biter.

Eski 05-10-2008, 02:32   #42
wild wide bang :)

gangbang - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

ya youtubeye baktım da bakmaz olaydım adamlar gerçekleştireceği eylemin videosunu çekip internete vermişler yorumlar filan

Alıntı:
Vatan Sağolsun

gangbang Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 05-10-2008, 02:43   #43
Uur

max-ime - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gangbang Mesajı Göster
ya youtubeye baktım da bakmaz olaydım adamlar gerçekleştireceği eylemin videosunu çekip internete vermişler yorumlar filan
Umut abi linki verir misin?

Eski 05-10-2008, 02:54   #44
Pişman Değilim

pisman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E36
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi prost Mesajı Göster
...

Bazı bölglerdeki en önemlisi can damarı sayılacak sınır bölgelerinde konuşlanmış olan tabur, birlik vb.
inanın bana çok zayıf bu noktalarda özel yetiştirilmiş askerlerin bir diğer adı bordo berelilerin görev
alması gerekirken ana kuzusu evlatların ve psikoljisi bozulmuş komutanlar yer alıyor bırakın üç beş
asker evladını bir karakola dikmeyi, psikopat komutanlar sırf o bölgelerde ve askeri askerlikten
soğutuyorlar bu yapılanma bu zihniyet böyle devam ettiği sürece TSK nın yapabiceleği sadece şehit
ailerinine başsağlığında bulunmak olur, yazık vallahi yazık 2010 da profosyonel askeri komondalar
geliyor diye haber çıkmış yazık vallahi yazık o ana kuzularına gerçekten pisi pisine hiç bulunmayacakları yerde şehit düşen o kuzularına yazık....
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi RoadFighter Mesajı Göster
...Bu nasıl bir rehavettir ki aynı noktadan kayıp veriliyor hep.

"Terörle mücadele artan kararlılıkla devam edecek" olayına falan da inanmıyorum.

Neyse...
şehit sayımızın artması dışında bi artış bende göremiyorum, terör örgütünün kuyruğu ne zaman sıkışsa barışa yanaşıyor eylemlere ara veriyor bizde sanki tekrarlanmayacakmış gibi onlara toparlanma fırsatı veriyoruz,

sadece bir kaç ay ehliyet kursunda eğitim alan bir şöför ne kadar usta oluyorsa bizim mehmetçiğimizin de 3 ay eğitimden sonra tecrübesi o kadar olur, karakolda 400 tane er olacağına belki iyi eğitimli 20-30 bordo bereli vs. olsaydı hem daha fazla kayıp verdirir hem daha az zaiyat verirdik,

askerlik olmasınmı olsun, doğuya askerimiz gitmesinmi gitsin, yeri geldiğinde tereddüt etmeden her mehmetçik canını feda eder ama ana kuzularını göz göre göre kurban vermek, buna göz yummak bunu aklım almıyor

Eski 05-10-2008, 06:29   #45
MuRaT

tahoe - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Onlar isteyince 15 20 tane askerimizi sehit ediyorlar.
Niye hep ilk onlar bize saldiriyor sonra biz onlara saldiriyoruz.
Neden bu kadar pasifiz?
Neden biz bi sabah kalkip gazetelerde " xxx kadar terrorist olduruldu" basligini goremiyoruz.

Kisaca niye hep onlarin istedigi gibi oluyor. Geliyolar burnumuzun dibine, vatandaslarimizin ortasinda bomba koyuyolar, masum insanlari katlediyorlar, ama biz karsiliginda napiyoruz daglarda kose kapmaca oynuyoruz. Yakin temas yok. Yetti ama artik.

tahoe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 11:38   #46
BOORİS

onur71 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: bu konuyu hiç açmayalım
adamlar 400 kişi gelmiş roketle saldırmış ve biz hala bekliyoruz bu resmen savaş nedeni ya adamlar resmen ıraktan bize saldırdılar bence bunları içimizdekilerden başlayarak dışarı doğru halletmeliyiz hepsini ama biz napıyoruz bunları gebertmeyip hapishanellerde ne güzel besliyoruz böle giderse hiç bişey olmayacak bnm gibi bi adamı bile milliyetçilikten soğuttular artık

Eski 05-10-2008, 11:40   #47
BOORİS

bide hani teröristler bbg evi gibi izleniyodu fln her hareketlerini görüyomuşlardı fln adamlar 400 kişi giriyo hiç ne gören var ne giden kusura bakmasınlar ama benim dayım şırnakta polislik yaptı terörist avlaması gerekn helikopterler yüksek rütbelilerin karılarını gezdiriyolarmış tabi olan da hep zaten garibanların evlatlarına oluyo

Eski 05-10-2008, 11:56   #48
BOORİS

PKK'lılar da ölmesin!

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırıdan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

Hasankeyf'te düzenlenen yürüyüş sonrası basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını cevaplayan Türk, "Çatışmalı ortam devam ettiği müddetçe gerek PKK'lı olsun, gerek asker veya köy korucusu olsun bu insanların yitirildiğini görüyoruz. Biz hiçbir insanın ölmesini istemiyoruz. Bu çatışmaların hiçbir zaman sorunu çözmeyeceğini söylüyoruz" dedi.

UZLAŞIYLA SORUN ÇÖZÜLSÜN
Bizim amacımız, ortak aklı ortaya koyarak uzlaşıyla, tartışarak sorunu çözüme kavuşturmaktır. Biz demokratik zemin içinde demokratik siyaseti geliştirerek sorunu çözmek için çaba sarf edeceğiz" dedi

yaw şunun gibi itler karşısında hala pasif kalıyoruz adama bak yaa resmen terör örgütünün propogandasını yapıyo ülkeyi bu duruma düşürenler utansın ileride eminim ben türküm demeye utanacağımız günler olacak sayelerinde allah belalarını versin ne diyim artk

Eski 05-10-2008, 12:51   #49
Senior Member

Otomobil: ...
maltepeye gıderken askerin cenaze arabası gıdıyordu yazarken bıle tuylerım dıken dıken oldu asker maltepede oturuyormus vw erelın tam karsısındakı camıde cenazesi defnedilecek

karsı yoldada bi tane pic müzigi son ses açmiş gidiyordu bende araba olupta yakalasaydım onu o kaldırım taşlarında süratinı parçalamak isterdim..

R Flash Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 13:55   #50
I`m The 6th Element....™

|RA| - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Corsa
bu ülkede son 10 genelkurmay başkanı ne iş yaptı ne iş yapar? arada bi internetten muhtıra yayınlamakla davetlerde laiklik gösterilerinde bulunmakla olmuyor bu işler..1992 de baskn yapılmıs bilmem kaçkişi ölmüş..2008 baskın yapılıyor 15kişi ölüyor..ne iş yaparbu genelkurmay? hani lan kökünü kazımıştınız? hani lan kıstırmıştınız deliklerinde?? hani lan benim maaşımın %30undan ödediğim verginin yarısından çoğuyla silah alıyosunuz her sene nerde o silahlar nerde o techizat? nerde lan israilden aldığınızinsansız herkesin yerini bilen-bulan uçaklar? nerde ulan 6 dakikada kalkıp yetişen jetler? skmşm diyarbakırı istanbuldan kaldırsan jeti 22 dakikada orda zaten.
Noolcak?? gelcek bitane komutan başı önde "merak etmeyin oğlunuzun kanı yerde kalmıcak" "kökünü kazıyacağız" ulan 20 senedir aynı şeyi söylüyosunuz! nerde lan sizin icraatınız? nerde bu komutanlar? 1 tane daha Osman pamukoğlu Çıkmıcakmı bu ülkeden! öyle karizmatik soyadı taşımakla olmuyo demekki bu işler...başbuğluk büyükanıtlık fırtınalık isimle diil icraatla oluyor..

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları