"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Uur | Şüphesiz yol katederiz zaten kateilen yolun başarısıda askerimize aittir.Ama kalıcı çözüm askerde değil devlette biter.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #42 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
ya youtubeye baktım da bakmaz olaydım adamlar gerçekleştireceği eylemin videosunu çekip internete vermişler yorumlar filan Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Uur | Umut abi linki verir misin?
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #44 | ||
| Pişman Değilim | Alıntı:
Alıntı:
sadece bir kaç ay ehliyet kursunda eğitim alan bir şöför ne kadar usta oluyorsa bizim mehmetçiğimizin de 3 ay eğitimden sonra tecrübesi o kadar olur, karakolda 400 tane er olacağına belki iyi eğitimli 20-30 bordo bereli vs. olsaydı hem daha fazla kayıp verdirir hem daha az zaiyat verirdik, askerlik olmasınmı olsun, doğuya askerimiz gitmesinmi gitsin, yeri geldiğinde tereddüt etmeden her mehmetçik canını feda eder ama ana kuzularını göz göre göre kurban vermek, buna göz yummak bunu aklım almıyor
__________________ | ||
| | |
| | #45 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Onlar isteyince 15 20 tane askerimizi sehit ediyorlar. Niye hep ilk onlar bize saldiriyor sonra biz onlara saldiriyoruz. Neden bu kadar pasifiz? Neden biz bi sabah kalkip gazetelerde " xxx kadar terrorist olduruldu" basligini goremiyoruz. Kisaca niye hep onlarin istedigi gibi oluyor. Geliyolar burnumuzun dibine, vatandaslarimizin ortasinda bomba koyuyolar, masum insanlari katlediyorlar, ama biz karsiliginda napiyoruz daglarda kose kapmaca oynuyoruz. Yakin temas yok. Yetti ama artik. |
| | |
| | #46 |
| BOORİS |
adamlar 400 kişi gelmiş roketle saldırmış ve biz hala bekliyoruz bu resmen savaş nedeni ya adamlar resmen ıraktan bize saldırdılar bence bunları içimizdekilerden başlayarak dışarı doğru halletmeliyiz hepsini ama biz napıyoruz bunları gebertmeyip hapishanellerde ne güzel besliyoruz böle giderse hiç bişey olmayacak bnm gibi bi adamı bile milliyetçilikten soğuttular artık
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #47 |
| BOORİS |
bide hani teröristler bbg evi gibi izleniyodu fln her hareketlerini görüyomuşlardı fln adamlar 400 kişi giriyo hiç ne gören var ne giden kusura bakmasınlar ama benim dayım şırnakta polislik yaptı terörist avlaması gerekn helikopterler yüksek rütbelilerin karılarını gezdiriyolarmış tabi olan da hep zaten garibanların evlatlarına oluyo
| | |
| | #48 |
| BOORİS |
PKK'lılar da ölmesin! DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırıdan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. Hasankeyf'te düzenlenen yürüyüş sonrası basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını cevaplayan Türk, "Çatışmalı ortam devam ettiği müddetçe gerek PKK'lı olsun, gerek asker veya köy korucusu olsun bu insanların yitirildiğini görüyoruz. Biz hiçbir insanın ölmesini istemiyoruz. Bu çatışmaların hiçbir zaman sorunu çözmeyeceğini söylüyoruz" dedi. UZLAŞIYLA SORUN ÇÖZÜLSÜN Bizim amacımız, ortak aklı ortaya koyarak uzlaşıyla, tartışarak sorunu çözüme kavuşturmaktır. Biz demokratik zemin içinde demokratik siyaseti geliştirerek sorunu çözmek için çaba sarf edeceğiz" dedi yaw şunun gibi itler karşısında hala pasif kalıyoruz adama bak yaa resmen terör örgütünün propogandasını yapıyo ülkeyi bu duruma düşürenler utansın ileride eminim ben türküm demeye utanacağımız günler olacak sayelerinde allah belalarını versin ne diyim artk
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
maltepeye gıderken askerin cenaze arabası gıdıyordu yazarken bıle tuylerım dıken dıken oldu asker maltepede oturuyormus vw erelın tam karsısındakı camıde cenazesi defnedilecekkarsı yoldada bi tane pic müzigi son ses açmiş gidiyordu bende araba olupta yakalasaydım onu o kaldırım taşlarında süratinı parçalamak isterdim.. |
| | |
| | #50 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
bu ülkede son 10 genelkurmay başkanı ne iş yaptı ne iş yapar? arada bi internetten muhtıra yayınlamakla davetlerde laiklik gösterilerinde bulunmakla olmuyor bu işler..1992 de baskn yapılmıs bilmem kaçkişi ölmüş..2008 baskın yapılıyor 15kişi ölüyor..ne iş yaparbu genelkurmay? hani lan kökünü kazımıştınız? hani lan kıstırmıştınız deliklerinde?? hani lan benim maaşımın %30undan ödediğim verginin yarısından çoğuyla silah alıyosunuz her sene nerde o silahlar nerde o techizat? nerde lan israilden aldığınızinsansız herkesin yerini bilen-bulan uçaklar? nerde ulan 6 dakikada kalkıp yetişen jetler? skmşm diyarbakırı istanbuldan kaldırsan jeti 22 dakikada orda zaten. Noolcak?? gelcek bitane komutan başı önde "merak etmeyin oğlunuzun kanı yerde kalmıcak" "kökünü kazıyacağız" ulan 20 senedir aynı şeyi söylüyosunuz! nerde lan sizin icraatınız? nerde bu komutanlar? 1 tane daha Osman pamukoğlu Çıkmıcakmı bu ülkeden! öyle karizmatik soyadı taşımakla olmuyo demekki bu işler...başbuğluk büyükanıtlık fırtınalık isimle diil icraatla oluyor..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|