Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge > Haberler, Alıntılar ve Makaleler

Bölüm Notları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 05-10-2008, 00:12   #31
16 BLS .....

SmoKiNg ACE - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevy Kalos
allah topunun belasını versin.

15 tane gencecik çocuk. allah hepsine rahmet eylesin. nur içinde yatsınlar.Ailelerine allahtan sabır diliyorum.

Bu arada sonradan okudum umutun dediklerine de katılıyorum.Zaten yazmış o yuzden aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum.

Ama ben manyagım taşı için bu vatana canımı veririm.

Pisi pisine ölüme de mantığım karşı cıkıyor. ulan 1 ayda ne öğrendiler ki sınır da vatan savunuyorlar diyorum.
Ama yüreğim başka konuşuyor, askermişim değilmişim versinler silahı cıkar memleketimi savunurum.ister dagda ister şehirde.

Aptallıksa aptallık,manyaklıksa manyaklık,vatanperestlikse oyle,adı mühim değil.Ben yaşadığım toprağın her zerresine canımı feda ederim.

Şehit haberlerine o kadar alıştık ki artık nerdeyse dikkatimizi ilgimizi bile çekmiyor bu haberler.

Medya poatronları da yediikleri parayla hayatsürsünler,televole programlarıyla yaşasınlar. şu olenler için dogru duzgun haber yapmasın olayların ustune gıtmesinler.

Çok sinirliyim her seferinde şu haberleri duydukça sinirden elim ayağım uyuşuyor resmen.

Eski 05-10-2008, 00:20   #32
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a
Arkadaşlar ben bir noktaya dikkay çekmek isterim, artık dayanamıyorum masum gençlerin şehit olmasına, ve yaptığınız yorumlarda da tamamen bundan uzak....

Evet Askeri platform,

Ben askerliğimi Hakkari Şemdinli TEKELI taburunda yaptım ve son bayrağın bulunduğu nokta yani askeri birlik nerdeyse bütün şemdinli sivil insanları bizim sayemizde rahatça uyuyabiliyordu..

Askerliğimi geçirdim süre içinde bizi eğiten sürekli talim yaptıran komutan, astek astsubay vs..
bir tanesi aklı başında adam olsun bize tahrik ateşinde taciz de bulunan yakın mezra köylerini
basmaya tek başına gidebilecek bir insanım...

Bazı bölglerdeki en önemlisi can damarı sayılacak sınır bölgelerinde konuşlanmış olan tabur, birlik vb.
inanın bana çok zayıf bu noktalarda özel yetiştirilmiş askerlerin bir diğer adı bordo berelilerin görev
alması gerekirken ana kuzusu evlatların ve psikoljisi bozulmuş komutanlar yer alıyor bırakın üç beş
asker evladını bir karakola dikmeyi, psikopat komutanlar sırf o bölgelerde ve askeri askerlikten
soğutuyorlar bu yapılanma bu zihniyet böyle devam ettiği sürece TSK nın yapabiceleği sadece şehit
ailerinine başsağlığında bulunmak olur, yazık vallahi yazık 2010 da profosyonel askeri komondalar
geliyor diye haber çıkmış yazık vallahi yazık o ana kuzularına gerçekten pisi pisine hiç bulunmayacakları yerde şehit düşen o kuzularına yazık....

Eski 05-10-2008, 00:29   #33
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a
Ve bir de dipnot bunu altını özellikle çiziyorum,

Askerliğimi geçirdiğim süre içinde Benim TABUR KAMUTANIM HARİÇ sivil hayatta o komutanım
diye geçinenlerin biri karşıma çıksın neler olacağını düşünemiyorum.... Allah büyük çıkarırsa karşıma
hesabını bunlardan sormaya kalkışmak yerine ... herneyse konu biraz kişiselleşti bende.. konu dağılmasın...

Eski 05-10-2008, 01:33   #34
Uur

max-ime - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Başımız sağlsun,Allah şehitlermizin ailelerine sabır versinBiz ne desek boş,ateş düştüğü yeri yakıyor.

Artık ateşli milliyetçilikten ziyade biraz hesap sorma zamanıdır.Şehitlerimizim aileleri çıkıyor o halde vatan sağolsun diyorTamam vatan sağolsunda biz vatanı birileri yolsuzluk yapsın,başındakilerde onları ötrbas etsin diye yada milli servetimizi birilerine peşgeş çeksin diye mi koruyacaz.

Hepimiz kanımızı veririz vatanımız için ama bu durumu engellemenin başka yolları varken yazık oluyor ana kuzularına..

Eski 05-10-2008, 01:42   #35
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
Allah rahmet eylesin.Çok acı kayıplarımız bunlar.Anaların ciğerleri yandı Allah ta onları yandırsın.................. çocukları....bunun bir sonu olmalı artık.ilker başbuğ da bitiremezse bu işi artık zor.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 01:45   #36
Uur

max-ime - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi g_serkan Mesajı Göster
ilker başbuğ da bitiremezse bu işi artık zor.
İşte en yanlış yaklaşıma örnek.Asker mi bitirecek terörü.Asker ancak teroristle mücadele eder,ezer,yener vs.Sirkülasyonu kesemedikçe daha çok küfür ederiz buralardan..

Eski 05-10-2008, 01:46   #37
MdfyM Team

t1022 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
İş TSK'da bitse amenna diyeceğim ama bu durumda ancak ufak ufak hamleler oluyor en büyük operasyon bile.

Eski 05-10-2008, 01:46   #38
Asabi member

Burak83 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Hyundai Accent
Devletin en başındakiler aşiret liderlerine hesap soracaklarına el sıkışırlarsa olacağı budur.Ttaştaş üstünde bırakmıcak kadar güçlü inançlı tüm cihanı korkutan bi ülke millet dewraldılar ATATÜRK den gel gör şimdi düşdüğümüz hallere bak en çokda kanıma dokunan da bu.Tarihini az biraz bilen her Türk evladında kanına dokunuyodur sanırım.

Eski 05-10-2008, 01:47   #39
ѕιη¢є 1967

forza61 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 206
terör bitmez bu ülkede devlet bitirmeyi isterse o başka.

forza61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 02:03   #40
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi max-ime Mesajı Göster
İşte en yanlış yaklaşıma örnek.Asker mi bitirecek terörü.Asker ancak teroristle mücadele eder,ezer,yener vs.Sirkülasyonu kesemedikçe daha çok küfür ederiz buralardan..
öyle deme kardeş..hükümet politikalarıyla bu işin çözülemeyeceği belli olmadı mı sence ? artık birinin yumruğunu masaya vurmasının vakti çoktan gelmiştir bence...ve çoktandır bu karizmada bi komutan gelmemişti.istesin paşa yeter ki.bayağı yol katederiz.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları