"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
allah topunun belasını versin. 15 tane gencecik çocuk. allah hepsine rahmet eylesin. nur içinde yatsınlar.Ailelerine allahtan sabır diliyorum.Bu arada sonradan okudum umutun dediklerine de katılıyorum.Zaten yazmış o yuzden aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Ama ben manyagım taşı için bu vatana canımı veririm. Pisi pisine ölüme de mantığım karşı cıkıyor. ulan 1 ayda ne öğrendiler ki sınır da vatan savunuyorlar diyorum. Ama yüreğim başka konuşuyor, askermişim değilmişim versinler silahı cıkar memleketimi savunurum.ister dagda ister şehirde. Aptallıksa aptallık,manyaklıksa manyaklık,vatanperestlikse oyle,adı mühim değil.Ben yaşadığım toprağın her zerresine canımı feda ederim. Şehit haberlerine o kadar alıştık ki artık nerdeyse dikkatimizi ilgimizi bile çekmiyor bu haberler. Medya poatronları da yediikleri parayla hayatsürsünler,televole programlarıyla yaşasınlar. şu olenler için dogru duzgun haber yapmasın olayların ustune gıtmesinler. ![]() Çok sinirliyim her seferinde şu haberleri duydukça sinirden elim ayağım uyuşuyor resmen. |
| | |
| | #32 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Arkadaşlar ben bir noktaya dikkay çekmek isterim, artık dayanamıyorum masum gençlerin şehit olmasına, ve yaptığınız yorumlarda da tamamen bundan uzak.... Evet Askeri platform, Ben askerliğimi Hakkari Şemdinli TEKELI taburunda yaptım ve son bayrağın bulunduğu nokta yani askeri birlik nerdeyse bütün şemdinli sivil insanları bizim sayemizde rahatça uyuyabiliyordu.. Askerliğimi geçirdim süre içinde bizi eğiten sürekli talim yaptıran komutan, astek astsubay vs.. bir tanesi aklı başında adam olsun bize tahrik ateşinde taciz de bulunan yakın mezra köylerini basmaya tek başına gidebilecek bir insanım... Bazı bölglerdeki en önemlisi can damarı sayılacak sınır bölgelerinde konuşlanmış olan tabur, birlik vb. inanın bana çok zayıf bu noktalarda özel yetiştirilmiş askerlerin bir diğer adı bordo berelilerin görev alması gerekirken ana kuzusu evlatların ve psikoljisi bozulmuş komutanlar yer alıyor bırakın üç beş asker evladını bir karakola dikmeyi, psikopat komutanlar sırf o bölgelerde ve askeri askerlikten soğutuyorlar bu yapılanma bu zihniyet böyle devam ettiği sürece TSK nın yapabiceleği sadece şehit ailerinine başsağlığında bulunmak olur, yazık vallahi yazık 2010 da profosyonel askeri komondalar geliyor diye haber çıkmış yazık vallahi yazık o ana kuzularına gerçekten pisi pisine hiç bulunmayacakları yerde şehit düşen o kuzularına yazık....
__________________ |
| | |
| | #33 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Ve bir de dipnot bunu altını özellikle çiziyorum, Askerliğimi geçirdiğim süre içinde Benim TABUR KAMUTANIM HARİÇ sivil hayatta o komutanım diye geçinenlerin biri karşıma çıksın neler olacağını düşünemiyorum.... Allah büyük çıkarırsa karşıma hesabını bunlardan sormaya kalkışmak yerine ... herneyse konu biraz kişiselleşti bende.. konu dağılmasın...
__________________ |
| | |
| | #34 |
| Uur |
Başımız sağlsun,Allah şehitlermizin ailelerine sabır versin Biz ne desek boş,ateş düştüğü yeri yakıyor.Artık ateşli milliyetçilikten ziyade biraz hesap sorma zamanıdır.Şehitlerimizim aileleri çıkıyor o halde vatan sağolsun diyor Tamam vatan sağolsunda biz vatanı birileri yolsuzluk yapsın,başındakilerde onları ötrbas etsin diye yada milli servetimizi birilerine peşgeş çeksin diye mi koruyacaz.Hepimiz kanımızı veririz vatanımız için ama bu durumu engellemenin başka yolları varken yazık oluyor ana kuzularına..
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
Allah rahmet eylesin.Çok acı kayıplarımız bunlar.Anaların ciğerleri yandı Allah ta onları yandırsın.................. çocukları....bunun bir sonu olmalı artık.ilker başbuğ da bitiremezse bu işi artık zor.
|
| | |
| | #36 |
| Uur | İşte en yanlış yaklaşıma örnek.Asker mi bitirecek terörü.Asker ancak teroristle mücadele eder,ezer,yener vs.Sirkülasyonu kesemedikçe daha çok küfür ederiz buralardan..
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| MdfyM Team |
İş TSK'da bitse amenna diyeceğim ama bu durumda ancak ufak ufak hamleler oluyor en büyük operasyon bile.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #38 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
Blog Kayıtları: 1 |
Devletin en başındakiler aşiret liderlerine hesap soracaklarına el sıkışırlarsa olacağı budur.Ttaştaş üstünde bırakmıcak kadar güçlü inançlı tüm cihanı korkutan bi ülke millet dewraldılar ATATÜRK den gel gör şimdi düşdüğümüz hallere bak en çokda kanıma dokunan da bu.Tarihini az biraz bilen her Türk evladında kanına dokunuyodur sanırım.
__________________ TÜRKLÜĞÜMÜZ GÖKLERDE DALGALANAN SANCAK !!!BİZ ALLAHIN ÖNÜNDE EĞİLİRİZ ANCAK!!! |
| | |
| | #40 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| öyle deme kardeş..hükümet politikalarıyla bu işin çözülemeyeceği belli olmadı mı sence ? artık birinin yumruğunu masaya vurmasının vakti çoktan gelmiştir bence...ve çoktandır bu karizmada bi komutan gelmemişti.istesin paşa yeter ki.bayağı yol katederiz.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|