Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge > Haberler, Alıntılar ve Makaleler

Bölüm Notları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-10-2008, 21:14   #21
wild wide bang :)

gangbang - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi volkan_gs Mesajı Göster
Benden 10 yaş büyüksün akıl vermek haddime değil ama son paragrafta yazdıkların sinirden değilde gerçekten düşündüklerinse yazıklar olsun.

Vatanın sana ne vermesini bekliyorsun daha? Her istediğini özgürce yaşayabiliyorsun, imkanlar doğrultusunda her hizmetten faydalanıyorsun. Hırsızlık olunca polisi ararsın, hastalanınca doktora gidersin, devletin okulunda okursun sonra gelip bu vatan bana ne yaptı dersin...

Siz şehitliği bostan korkuluğu gibi dikilip cinayete kurban gitmek olarak falan algılıyorsunuz herhalde? Neyse bu yaştan sonra kimsenin düşüncesini değiştirecek değilim siz askerlikten kaçmaya devam edin bu ülkede inandığı değerler için canını verecek çok aslan var.

olay akıl verme had mad değil ben eksik yazmışımdır da yanlış anlaşılma ordan olmuştur

devletin bana yaptığı olayı değil sen karakolun olduğu yeri veya karakolun mimari yapısını gördün mü gör bak karakola sonra düşün bakalım vatan bu şehit olan askerleri için ne yapmış onları nerede ne şekilde bir bina da hangi techizatla görevlendirmiş

ben rambo değilim ki ağzımda bıçakla elimde süngüyle taşla sopayla dağlarda yalın ayak gezeyim versin parasını getirsin silahı techizatı sonra ah vah şehit oldu derler adamları helikopterle alıp bırakmışlar ki karakolun olduğu yer hudut ve hudut karakolunda görev yapanlar hepsi er ne bi görevi var ne yeteneği ne de başka bişey sen ben gibi insanlar işte adamları resmen bostan korkuluğu gibi dikip bu tarla size emanet der gibi dikmişler başka da birşey değil

askerlikten kaçma derdi filan değil bu olay ben gittim askere vatan için şehit oldum ee tamam sonra ?

şu zamana kadar kaç kişi şehit oldu ne yapıldı hiç ?

adamlar mecliste ya devletin reisi başkanı gidip el sıkışsın ben de vatan sağolsun diye dağlarda rambo gibi gezeyim yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

------

şu zamana kadar devletin bana ne faydası oldu onu bilmem ama biz yaklaşık 15 yıldır sadece savunma bakanlığının işlerini yapıyoruz kaç defa kaç tane işi düşük fiyatlara yaptığımız için ödüllendirildik kaç defa da işgüzar komutanlar yüzünden düşük teklif verdik diye işi daha yüksek meblağlara eş dost larına verdiler

daha yeni ihaleye girdik içim acıdı o karakolu görünce ne işler için ne paralar akıtan devletin bu devleti koruyan kişilere layık gördüğü yeri ve sağladığı imkaanlara bak

kalkıpta bana da vatan haini yok asker kaçağı vs gibi de ithamlarda bulunmayın olay o değil

gangbang Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2008, 21:38   #22
2.0 Değil 1.6

Xenomorph - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: S40 1.6
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
DTP lideri Ahmet Türk'ün hain saldırı sonrası açıklaması

04.10.2008 15:58
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çatışma olayından üzüntü duyduklarını söyledi.

Batman'da 5. Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılan Türk, burada gazetecilerin Hakkari'deki çatışma ile ilgili soruları üzerine hiçbir insanın ölmesini istemediklerini ifade ederek, şöyle dedi:

''Olaydan üzüntü duyduk. Çatışmalı ortam devam ettiği müddetçe gerek PKK'lı olsun, gerek asker veya köy korucusu olsun bu insanların yitirildiğini görüyoruz. Biz hiçbir insanın ölmesini istemiyoruz. Bu çatışmaların hiçbir zaman sorunu çözmeyeceğini söylüyoruz. Bizim amacımız ortak aklı ortaya koyarak uzlaşıyla, tartışarak, sorunu çözüme kavuşturmaktır. Biz demokratik zemin içinde demokratik siyaseti geliştirerek sorunu çözmek için çaba sarf edeceğiz.''

Bu Adamı Orda Hala Tutuyorlarya Biz Ne Desek Millet Ne Kadar Lanetlesin Farketmez...gangbang abi umutmuydu adın dedıklerını basta bende yanlıs anladım ama haklısın yazdıklarında

Eski 04-10-2008, 21:42   #23
Senior Member

maniack_tuner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
şu dağları bombalayarak yıksak bu iş biticek (abarttım ciddi algılamayın) ama hakkaten boku çıktı....

maniack_tuner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2008, 22:18   #24
Die S Klasse

passatcan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
serefsizler

Reklam
Eski 04-10-2008, 22:20   #25
Asabi member

Burak83 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Hyundai Accent
Bu yüce Türk soyadı bu g.te hiç yakışıyomu ya

Eski 04-10-2008, 23:19   #26
Kafam bozuk...

eamon87 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Matrixxx
ben onlara serefsız dıyerek ınsan konumuna sokmam bıle...:mad

Eski 04-10-2008, 23:30   #27
Asabi member

Burak83 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Hyundai Accent
Bir askerimiz daha hastanede vefat etmiş.

Eski 04-10-2008, 23:34   #28
Kafam bozuk...

eamon87 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Matrixxx
**** evlatları.....

Eski 04-10-2008, 23:54   #29
//(*-*)\\

F€RH@_T5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
Türkiye yasta - Mynet Haber

bizim burdan bi arkadaş..allah rahmet eylesin..hatırlamıyorum ama belki aynı yerlerde cafelerde ortamlarda takılmış bile olabiliriz aynı semtin çocuğuyuz

F€RH@_T5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 00:00   #30
Senior Member

RoadFighter - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gangbang Mesajı Göster
ya varya yazık günah hakkaten yazık günah şu şehit olan 15 askere günah ya boşu boşuna öldüler

aynı karakola kaç defa baskın düzenlenmiş 44 kişi şehit olmuş bugune kadar ama gel geleim karakola karakol demeye bin şahit lazım ya diyolar askere neden sövüyosunuz neden güvenmiyosunuz lann hangi komutan gitmiş öyle bi yerde görev yapmış çayını çorbasını askere karıştırırken karsını çoluğunu çoçuğunu ayağı yere değdirmeden gezdirirken askeriyedne 7 sülalesine yedirir içiriken iyi ama iş göreve techizata alete edavata geldmi yok çıt ses çıkaramazlar

ya karakola yığ kardşeim techizatı ver askerlere çelik yeleği zırhı muhiimatı yok anca bostan korkuluğu gibi dikin adamları sonra ah vah şehit oldu yok vatanımız sağolsun

evinizde oturun sıcacık adamlar ölsün sonra vatan sağolsun he olsun xp olsun

80 liyim hala askere gitmedim bile bile de gitmiyorum bu haberleri gördükçede allem edip kallem edip gitmiycem vatan sağolcakmış vatan naaptı lan bana bu zamana kadar da ben vatan için bostan korkuluğu gibi dikelcem
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gangbang Mesajı Göster
ordu evlerinin bir ihaleleri oluyor akıllara zarar rakamları duysanız duduağınız uçuklar 5 yıldızlı oteller kadar lüks abartılı hatta daha da fazla

geçenlerde ihale yapıldı şehir filan belirtmiycem de bi ordu evinin toplam 4 katında yenileme ve restorasyon işi ihale bedeli tam 650.000 ytl

yapılacak iş mi efendim eskiyen döşemeler ki alakası yok alçı boya tavan süs püs kısaca ince işler

amaç tatile gidildiği zaman daha konforlu daha lüks içinde yaşamak

650 bin ytl ye varya o aktütüne karakol değil kale yapılırdı kale bildiğin kale yapılır

allah belanızı versin
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi pisman Mesajı Göster
mesele askere giden erteleyen meselesi değil pisi pisine askerlerimizin öldürülmesine göz yumulması meselesidir, yeri geldiği zaman hiçbir Türk evladı canını feda etmekten çekinmez ama acaba daha ne kadar can feda edilecek üç beş çapulcu şerefsizin soyunu kurutmak için, insan hakları deyip terör yandaşlarının göz önünde yaptığı yasadış gösterilere bile müdahale edemiyoruz doğru düzgün, terörü açıkça destekleyenler elini kolunu sallayarak dolaşabiliyor ve terörü lanetlemeyen bir çok kişi mecliste memleketi kurtarıyor umut sanırım bu noktalara dikkat çekmek istedi
Katılıyorum.
Aklımdan geçenler de bu çerçevede

Allah ölen askerlerimizin şehadetlerini kabul etsin.

Bu hainlerin de tez zamanda sonunu getirsin.

Dıştakii hainler kadar,içtekiler de temizlenmeli.

Bu nasıl bir rehavettir ki aynı noktadan kayıp veriliyor hep.

"Terörle mücadele artan kararlılıkla devam edecek" olayına falan da inanmıyorum.

Artan bir kararlılık falan yok. Lafta var ama icraatta yok.

O kadar techizat alınıyor ama nerde ne işe yarıyor. Kafa kafaya kayıplar olacaksa bu kadar emek,para nereye gidiyor? (Şemdinli baskınındaki suistimalleri de sonradan duyuyoruz mesela!)

Neyse...

Think. Feel. Drive.
RoadFighter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları