"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Alıntı:
olay akıl verme had mad değil ben eksik yazmışımdır da yanlış anlaşılma ordan olmuştur devletin bana yaptığı olayı değil sen karakolun olduğu yeri veya karakolun mimari yapısını gördün mü gör bak karakola sonra düşün bakalım vatan bu şehit olan askerleri için ne yapmış onları nerede ne şekilde bir bina da hangi techizatla görevlendirmiş ben rambo değilim ki ağzımda bıçakla elimde süngüyle taşla sopayla dağlarda yalın ayak gezeyim versin parasını getirsin silahı techizatı sonra ah vah şehit oldu derler adamları helikopterle alıp bırakmışlar ki karakolun olduğu yer hudut ve hudut karakolunda görev yapanlar hepsi er ne bi görevi var ne yeteneği ne de başka bişey sen ben gibi insanlar işte adamları resmen bostan korkuluğu gibi dikip bu tarla size emanet der gibi dikmişler başka da birşey değil askerlikten kaçma derdi filan değil bu olay ben gittim askere vatan için şehit oldum ee tamam sonra ? şu zamana kadar kaç kişi şehit oldu ne yapıldı hiç ? adamlar mecliste ya devletin reisi başkanı gidip el sıkışsın ben de vatan sağolsun diye dağlarda rambo gibi gezeyim yok öyle 3 kuruşa 5 köfte ------ şu zamana kadar devletin bana ne faydası oldu onu bilmem ama biz yaklaşık 15 yıldır sadece savunma bakanlığının işlerini yapıyoruz kaç defa kaç tane işi düşük fiyatlara yaptığımız için ödüllendirildik kaç defa da işgüzar komutanlar yüzünden düşük teklif verdik diye işi daha yüksek meblağlara eş dost larına verdiler daha yeni ihaleye girdik içim acıdı o karakolu görünce ne işler için ne paralar akıtan devletin bu devleti koruyan kişilere layık gördüğü yeri ve sağladığı imkaanlara bak kalkıpta bana da vatan haini yok asker kaçağı vs gibi de ithamlarda bulunmayın olay o değil | |
| | |
| | #22 |
| 2.0 Değil 1.6 |
DTP lideri Ahmet Türk'ün hain saldırı sonrası açıklaması 04.10.2008 15:58 Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çatışma olayından üzüntü duyduklarını söyledi. Batman'da 5. Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılan Türk, burada gazetecilerin Hakkari'deki çatışma ile ilgili soruları üzerine hiçbir insanın ölmesini istemediklerini ifade ederek, şöyle dedi: ''Olaydan üzüntü duyduk. Çatışmalı ortam devam ettiği müddetçe gerek PKK'lı olsun, gerek asker veya köy korucusu olsun bu insanların yitirildiğini görüyoruz. Biz hiçbir insanın ölmesini istemiyoruz. Bu çatışmaların hiçbir zaman sorunu çözmeyeceğini söylüyoruz. Bizim amacımız ortak aklı ortaya koyarak uzlaşıyla, tartışarak, sorunu çözüme kavuşturmaktır. Biz demokratik zemin içinde demokratik siyaseti geliştirerek sorunu çözmek için çaba sarf edeceğiz.'' Bu Adamı Orda Hala Tutuyorlarya Biz Ne Desek Millet Ne Kadar Lanetlesin Farketmez...gangbang abi umutmuydu adın dedıklerını basta bende yanlıs anladım ama haklısın yazdıklarında
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #24 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
serefsizler
|
| | |
| Reklam |
| | #26 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
ben onlara serefsız dıyerek ınsan konumuna sokmam bıle...:mad
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
**** evlatları.....
__________________ |
| | |
| | #29 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Türkiye yasta - Mynet Haber bizim burdan bi arkadaş..allah rahmet eylesin..hatırlamıyorum ama belki aynı yerlerde cafelerde ortamlarda takılmış bile olabiliriz aynı semtin çocuğuyuz
__________________ ![]() |
| | |
| | #30 | |||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Aklımdan geçenler de bu çerçevede Allah ölen askerlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Bu hainlerin de tez zamanda sonunu getirsin. Dıştakii hainler kadar,içtekiler de temizlenmeli. Bu nasıl bir rehavettir ki aynı noktadan kayıp veriliyor hep. "Terörle mücadele artan kararlılıkla devam edecek" olayına falan da inanmıyorum. Artan bir kararlılık falan yok. Lafta var ama icraatta yok. O kadar techizat alınıyor ama nerde ne işe yarıyor. Kafa kafaya kayıplar olacaksa bu kadar emek,para nereye gidiyor? (Şemdinli baskınındaki suistimalleri de sonradan duyuyoruz mesela!) Neyse...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. | |||
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|