"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
başımız sagolsun...kaçtane vatan evladı gidicek daha kaç kişi ölücek 15-20 senedir neymiş bu kan davası bi bitmedi... hainler vicdansızlar şerefsizler...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #12 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
ya varya yazık günah hakkaten yazık günah şu şehit olan 15 askere günah ya boşu boşuna öldüler aynı karakola kaç defa baskın düzenlenmiş 44 kişi şehit olmuş bugune kadar ama gel geleim karakola karakol demeye bin şahit lazım ya diyolar askere neden sövüyosunuz neden güvenmiyosunuz lann hangi komutan gitmiş öyle bi yerde görev yapmış çayını çorbasını askere karıştırırken karsını çoluğunu çoçuğunu ayağı yere değdirmeden gezdirirken askeriyedne 7 sülalesine yedirir içiriken iyi ama iş göreve techizata alete edavata geldmi yok çıt ses çıkaramazlar ya karakola yığ kardşeim techizatı ver askerlere çelik yeleği zırhı muhiimatı yok anca bostan korkuluğu gibi dikin adamları sonra ah vah şehit oldu yok vatanımız sağolsun evinizde oturun sıcacık adamlar ölsün sonra vatan sağolsun he olsun xp olsun 80 liyim hala askere gitmedim bile bile de gitmiyorum bu haberleri gördükçede allem edip kallem edip gitmiycem vatan sağolcakmış vatan naaptı lan bana bu zamana kadar da ben vatan için bostan korkuluğu gibi dikelcem Mesajı son düzenleyen gangbang : 04-10-2008 - 20:09 |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Alıntı:
Benden 10 yaş büyüksün akıl vermek haddime değil ama son paragrafta yazdıkların sinirden değilde gerçekten düşündüklerinse yazıklar olsun. Vatanın sana ne vermesini bekliyorsun daha? Her istediğini özgürce yaşayabiliyorsun, imkanlar doğrultusunda her hizmetten faydalanıyorsun. Hırsızlık olunca polisi ararsın, hastalanınca doktora gidersin, devletin okulunda okursun sonra gelip bu vatan bana ne yaptı dersin... Siz şehitliği bostan korkuluğu gibi dikilip cinayete kurban gitmek olarak falan algılıyorsunuz herhalde? Neyse bu yaştan sonra kimsenin düşüncesini değiştirecek değilim siz askerlikten kaçmaya devam edin bu ülkede inandığı değerler için canını verecek çok aslan var. | |
| | |
| | #14 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
ordu evlerinin bir ihaleleri oluyor akıllara zarar rakamları duysanız duduağınız uçuklar 5 yıldızlı oteller kadar lüks abartılı hatta daha da fazla geçenlerde ihale yapıldı şehir filan belirtmiycem de bi ordu evinin toplam 4 katında yenileme ve restorasyon işi ihale bedeli tam 650.000 ytl yapılacak iş mi efendim eskiyen döşemeler ki alakası yok alçı boya tavan süs püs kısaca ince işler amaç tatile gidildiği zaman daha konforlu daha lüks içinde yaşamak 650 bin ytl ye varya o aktütüne karakol değil kale yapılırdı kale bildiğin kale yapılır allah belanızı versin |
| | |
| | #15 |
| '95 |
Şu toprakta osura osura yaşıyabiliyorsam arkadaş, bu vatan için 1 saniye düşünmeden ölürüm. Bu vatana canım feda. Askere gitmeyen gitmesin, kaçan kaçsın paralıyı beklesin. Giden ben doğuya düşmeyim diye gitsin. Doğu batı kuzey güney farketmez, bu vatanın her milimetrekaresine benim canım feda.
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Pişman Değilim |
mesele askere giden erteleyen meselesi değil pisi pisine askerlerimizin öldürülmesine göz yumulması meselesidir, yeri geldiği zaman hiçbir Türk evladı canını feda etmekten çekinmez ama acaba daha ne kadar can feda edilecek üç beş çapulcu şerefsizin soyunu kurutmak için, insan hakları deyip terör yandaşlarının göz önünde yaptığı yasadış gösterilere bile müdahale edemiyoruz doğru düzgün, terörü açıkça destekleyenler elini kolunu sallayarak dolaşabiliyor ve terörü lanetlemeyen bir çok kişi mecliste memleketi kurtarıyor umut sanırım bu noktalara dikkat çekmek istedi
__________________ |
| | |
| | #17 | |
| MdfyM Team | Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #18 |
| Pişman Değilim |
bu durumda içimizdeki hainlere kimse ses çıkarmazken mehetçiği dağda ölüme gönderiyoruz, yıllardır bu illetten kurtulamadık bu şekilde bir şeylerin değişmesi gerekiyor biz bile bunları düşünüyoruz niye bir ilerleme kaydedemiyoruz
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| '95 |
Elbette Umut onlara dikkat çekmek istedi, ben kendi duygularımı belirtmek istedim. Kardeşlerim orada ölürken ben burda duramıyorum.
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Benim tepkim son paragrafadır. Tabi ki askerlerimizin en iyi ekipmanlara sahip olmasını isterim bunlara itirazım yok. Ama askerlikten kaçmanın, bu vatan bana ne verdiki ben onun için öleyim demenin savunulacak bir yanı yok benim gözümde. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|