"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
__________________ ÇOK ASABİYİM HEMDE ÇOk... |
| | |
| | #2 |
| Eski Member |
Çok kötü oldum ya, benim arkadaşda oradaydı... |
| | |
| | #3 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
Walla o kadar sinirliyim ki bu şerefsizler elimde olsun tek tek gebertirim elim titremez walla
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
bu ne biçim iş anlamadim gitti ![]() şerefsizlerbu kaçıncı bu bezele karakolunu basmalari böyle. youtube da videolari bile var adamlar koskoca karakolu tepedeki üç kişiyle korumaya çalışıyordu geçen baskinda ![]() mekanlari cennet olsun |
| | |
| | #5 |
| BOORİS |
daha kaç askerimizin ölmesini bekliyecez harekete geçmek için şuna bak yaaa açıklama ise çok basit olacak gene YETKİLİLER CIKACAK HAİN BİR PUSU KALLEŞ SALDIRI MALESEF 15 ŞEHİT hep aynı hep aynı yetti artık yaw
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #6 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
sabah sabah okudum. offf.. fotolarda karakol bir yamacın dibinde. karakolları neden yamaç dibine yapıyorlar ???
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #7 |
| MdfyM Team |
Offff çok ama çok kötü. Şerefsiz hainler.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
|
Bunlara bu dünyayı dar etmeyenlerde haindir.Herkes bunların az çok kim olduklarını tahmin eder herhalde.Kuru bi mesajla geçiştirirler cenazelerine bile gitmezler gidemezler.insanın yüzü olması lazım zaten şehit cenazelerine gitmek için ewela oğlunu Anlı Şanlı Türk Askeri yapması lazım kaçmadan korkmadan.
| | |
| | #9 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
subatta askere gıtmek ıcın uğrasıyordum artık daha fazla uğrasıcam askere gıtmek ıcın....
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Crazy LIPs ... | Gidin gidin memlekete asker lazım...
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|