"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Alıntı:
AK47'yi hiç karıştırma o yüzden.
| |
| | |
| | #42 |
| SARMAN |
bu arada nikleer silahları iki tarafta kullanamaz bu ikisininde sonu olur biri düğmeye bastığı anda diğeride basacaktır ikiside hertürlü yok olacaktır japonyaya attılar çünkü japonların odnanma okadar gelişmiş değildi en aından nükleer bomba gibi bi vahşeti yoktu abd bastı japonya cevap veremedi ama rusyaya onu yapmak biraz sıkar baya bi sıkar aynı şekilde rusya için geçerli şimdilik bir savaş düşünmüyorum düşünemiyorum ikiside savaşmama taraftarı olacaktır çünkü çok şeyden fedakarlık etmeleri gerekebilir...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #43 | |
| SARMAN | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #44 | |
| Uur | Alıntı:
Pkkyı Türkiye'ye karşı enaz koz olarak kullanan ülke Rusya.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. | |
| | |
| | #45 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yani PKK konusunda Rusya'nın adı geçecekse, ABD'nin İsveç'in Fransa'nın Belçika'nın adının batması lazım heralde.. Ayrıca AK47'nin Rus'luğu falan kalmadı, evrensel dünya insanı bir şahsiyet oldu kendisi ki Ulaş harika bir örnekle kapatmış. Kendi görüşümüzden yola çıkan dost düşman ülke sıralamasını gerçeklerin üzerine giydirmeye çalışmayalım. Türkiye'de yıllarca bu yapılmaya çalışıldı, geldiğimiz nokta ortada. |
| | |
| | #46 |
| SARMAN |
rusyayı abdye yüz kere bin kere tercih ederim orası şüphesizde ben sadece silah örneğine değindim yoksa rusyayıda abd nin kefesine felan koyduğum yok ![]() gönül isterki en baştan avrupaya abdye hiç bulaşmamak hep araya bir mesafe koymak istenildiği zaman resti çekmek aynı Türk tarihinin geçmişindeki gibi şimdi bişey demeye kalksan adamlar tek hamlede ekonomini batırırlar dönen parayı çektilermi Türkiye iflas zaten Atatürk öldükten sonra çok çok fazla hainler ajanlar devlette görevli olduya ip ordan kopmuştur zaten
__________________ |
| | |
| | #47 |
|
Etsin iflas? Daha iyi olmaz mı? Sürünmeden yok abicim gelişme. Finlandiya'nın nefesi kokuyordu II. Dünya Savaşı'ndan sonra. Herifler toprak yetmedi bir de deli gibi para ödediler Soyvetler Birliği'ne.. Şimdi adamlar Dünyanın en iyi sosyal düzenine, en iyi eğitimin sistemine sahipler ve refah seviyesi en yüksek 5 ülkeden birisi konumundalar. Bu adamlar IMF'den yardımla, ABD'yle iyi geçinelim de ekonomimizi sarmasın diyen hareketlerle mi böyle oldular? Yapsınlar ne yapacaklarsa da bir an önce fakir ve bağımsız bir ülke olalım yahu. Başka türlü düzelmez bu işler. |
| | |
| | #48 |
| SARMAN |
sürünmemize iflasa felan gerek yok be abi gelse şöyle biri başa durumun vahimliğinden haberdar ve rahatsız biri dese 5yıl ithalat yok sırf ekonomiye masraf yapılacak sanayileşilecek kendi ekonomimizi kurabilecez ekonomimizin ne durumda olacağını amerikan doları değilde biz belirleyecez uzun vadede bizim yok olmamızı veya tam bağımlı olmamızı sağlamaya çalışan avrupadan ve abd den nekadar koparsak okadar gelişiriz onlarla dost most istesekte 8 olsakta olmaz olamazlar daha çok değil 70-80yıl önce adamlar bizi yok etmeye çalıştı yine beceremediler daha önceye bakıyoruz en büyük imparatorları bizim sadrazama denk geliyordu padişahımızın eteğini öpmeden karşında duramıyordu adamların uzun vadede amacı Türkler bitecek yok olacak tır bu yüzden ab ye girmeye çalışmayı felan anlayamıyorum adamlar ya dinsizleştirip hristiyanlaştırıp anlaşmalar ile elmizi kolumuzu kesip abye alacaklar yada al-ma-ya-cak-lar dediğim gibi Türkiyede kapasite var avrupadan abd den kopabilirsek temizlenebilirsek bikaçyıl büyük ölçüde kısıtlamalar getirerek ekonomimizi bağımsız hale getirebilirsek milletimizin uyanmasını sağlarsak ikinci kutup rusya değilde Türkiye olur...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
|
İyi de sen o dediklerini yaparsan zaten adamlar ambargo uygulamaya başlar ve iflas eder sürünürsün. Bizim durumumuza geldikten sonra, sefil hale gelmeden düzelme olmaz.
|
| | |
| | #50 |
| Crazy LIPs ... |
Yahu neyin peşindesiniz %47 lerle qidiyor bu ülke .. siz ab ye rest çekelim abd ye rest çekelim diyosunuz ... %47 le ( burda el hareketi ) çekersiniz resti...
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|