Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge > Haberler, Alıntılar ve Makaleler

Bölüm Notları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-09-2008, 03:38   #41
AOVGFG

Ucin - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: uçar gider
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi arnawood ömer Mesajı Göster
şuan pkknın nerdeyse hepsinde bulunan ak47 rus yapımı
yukarısı bıyık aşağısı sakal hesabı...
Askerde ben de onu kullandım. Çeçenler de aynı silahı kullanıyo AK47'yi hiç karıştırma o yüzden.

Eski 04-09-2008, 03:43   #42
SARMAN

arnawood ömer - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bu arada nikleer silahları iki tarafta kullanamaz bu ikisininde sonu olur biri düğmeye bastığı anda diğeride basacaktır ikiside hertürlü yok olacaktır
japonyaya attılar çünkü japonların odnanma okadar gelişmiş değildi en aından nükleer bomba gibi bi vahşeti yoktu abd bastı japonya cevap veremedi
ama rusyaya onu yapmak biraz sıkar baya bi sıkar aynı şekilde rusya için geçerli
şimdilik bir savaş düşünmüyorum düşünemiyorum ikiside savaşmama taraftarı olacaktır çünkü çok şeyden fedakarlık etmeleri gerekebilir...

Eski 04-09-2008, 03:44   #43
SARMAN

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Ucin Mesajı Göster
Askerde ben de onu kullandım. Çeçenler de aynı silahı kullanıyo AK47'yi hiç karıştırma o yüzden.
abi m16ları m4leride herkes kullanıyo bizimkilerde dahil

Eski 04-09-2008, 04:54   #44
Uur

max-ime - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kadettt Mesajı Göster
ABD inişte , Rusya çıkışta... Hemen hemen aynı seviyedeler şuanda..
Hemen hemen aynı güçteler ne demek.Acı ama Abd halen tek süper güç.gürcistan olaylarına bakıp 21 kutuplu dünya geri geliyor diye düşünmek yanlış.Rusya son nüfuzalanı Kafkaslar'ı kaptırmamak için üslubunu biraz sertleştirdi o kadar.Nir Abd'nin nüfüs yerlerine bakın bir Rusya'nın.Rusya Kasfkaslar'ı da kaybetmez ise iyidir.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi arnawood ömer Mesajı Göster
şuan pkknın nerdeyse hepsinde bulunan ak47 rus yapımı
yukarısı bıyık aşağısı sakal hesabı...
Pkkyı Türkiye'ye karşı enaz koz olarak kullanan ülke Rusya.

Eski 04-09-2008, 10:30   #45
the essence of racing

Yani PKK konusunda Rusya'nın adı geçecekse, ABD'nin İsveç'in Fransa'nın Belçika'nın adının batması lazım heralde..

Ayrıca AK47'nin Rus'luğu falan kalmadı, evrensel dünya insanı bir şahsiyet oldu kendisi ki Ulaş harika bir örnekle kapatmış.

Kendi görüşümüzden yola çıkan dost düşman ülke sıralamasını gerçeklerin üzerine giydirmeye çalışmayalım. Türkiye'de yıllarca bu yapılmaya çalışıldı, geldiğimiz nokta ortada.

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-09-2008, 15:48   #46
SARMAN

rusyayı abdye yüz kere bin kere tercih ederim orası şüphesizde ben sadece silah örneğine değindim
yoksa rusyayıda abd nin kefesine felan koyduğum yok

gönül isterki en baştan avrupaya abdye hiç bulaşmamak hep araya bir mesafe koymak istenildiği zaman resti çekmek aynı Türk tarihinin geçmişindeki gibi
şimdi bişey demeye kalksan adamlar tek hamlede ekonomini batırırlar dönen parayı çektilermi Türkiye iflas zaten
Atatürk öldükten sonra çok çok fazla hainler ajanlar devlette görevli olduya ip ordan kopmuştur zaten

Eski 04-09-2008, 16:18   #47
the essence of racing

Etsin iflas?

Daha iyi olmaz mı?
Sürünmeden yok abicim gelişme.

Finlandiya'nın nefesi kokuyordu II. Dünya Savaşı'ndan sonra. Herifler toprak yetmedi bir de deli gibi para ödediler Soyvetler Birliği'ne..
Şimdi adamlar Dünyanın en iyi sosyal düzenine, en iyi eğitimin sistemine sahipler ve refah seviyesi en yüksek 5 ülkeden birisi konumundalar.
Bu adamlar IMF'den yardımla, ABD'yle iyi geçinelim de ekonomimizi sarmasın diyen hareketlerle mi böyle oldular?

Yapsınlar ne yapacaklarsa da bir an önce fakir ve bağımsız bir ülke olalım yahu. Başka türlü düzelmez bu işler.

Eski 04-09-2008, 16:39   #48
SARMAN

sürünmemize iflasa felan gerek yok be abi
gelse şöyle biri başa durumun vahimliğinden haberdar ve rahatsız biri
dese 5yıl ithalat yok sırf ekonomiye masraf yapılacak sanayileşilecek kendi ekonomimizi kurabilecez ekonomimizin ne durumda olacağını amerikan doları değilde biz belirleyecez
uzun vadede bizim yok olmamızı veya tam bağımlı olmamızı sağlamaya çalışan avrupadan ve abd den nekadar koparsak okadar gelişiriz onlarla dost most istesekte 8 olsakta olmaz olamazlar daha çok değil 70-80yıl önce adamlar bizi yok etmeye çalıştı yine beceremediler daha önceye bakıyoruz en büyük imparatorları bizim sadrazama denk geliyordu padişahımızın eteğini öpmeden karşında duramıyordu
adamların uzun vadede amacı Türkler bitecek yok olacak tır
bu yüzden ab ye girmeye çalışmayı felan anlayamıyorum adamlar ya dinsizleştirip hristiyanlaştırıp anlaşmalar ile elmizi kolumuzu kesip abye alacaklar yada al-ma-ya-cak-lar
dediğim gibi Türkiyede kapasite var avrupadan abd den kopabilirsek temizlenebilirsek bikaçyıl büyük ölçüde kısıtlamalar getirerek ekonomimizi bağımsız hale getirebilirsek milletimizin uyanmasını sağlarsak ikinci kutup rusya değilde Türkiye olur...

Eski 04-09-2008, 16:44   #49
the essence of racing

İyi de sen o dediklerini yaparsan zaten adamlar ambargo uygulamaya başlar ve iflas eder sürünürsün. Bizim durumumuza geldikten sonra, sefil hale gelmeden düzelme olmaz.

Eski 04-09-2008, 20:00   #50
Crazy LIPs ...

kadettt - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Yahu neyin peşindesiniz %47 lerle qidiyor bu ülke .. siz ab ye rest çekelim abd ye rest çekelim diyosunuz ... %47 le ( burda el hareketi ) çekersiniz resti...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları