"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
nükleer silahlarla ilgili bi saptama vardı. daha doğrusu nükleer silaha sahip ülkelerin olası bir savaşta bunları neden kullanmaması gerektiğiyle ilgili. silahların gücü öyle bir noktaya geldi ki, ABD'nin elindeki silahlar belki dünyayı 20 defa yok etmeye yetecek düzeydedir. Ama Çin'in elindekiler de en az 1 defa yok edebilir. dolayısıyla her halükarda insanlık zarar görecek, kimse bişey kazanamayacak. o yüzden nükleer güç sahibi bir ülkenin başka bir nükleer güç sahibi ülkeye bu silahlarla saldırması dünyanın sonunu ciddi olarak getirebilir. |
| | |
| | #32 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #33 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
en son da bush un kafayı yiyen ABD sine karşın tarafsız kaldık. Bi 3. dünya savaşında da abd veya rus yada iran lı misyonerler devletin kanına girmezse yine kalabiliriz. Gerçi bi 3.dünya savaşından sonra geriye yaşanıcak bir dünya kalıcağını da hiç sanmıyorum ya neyse | |
| | |
| | #34 |
| BOORİS |
inşallah 2si birbirine girer birbirlerini hallederler
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #35 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
"Üçüncü dünya savaşını bilemem ama dördüncü dünya savaşı taş ve sopalarla yapılacak" diye bi sözü var Einstein'ın |
| | |
| | #36 | |
| Uur | Alıntı:
Türkiye öyle bir olayda Abd'nin yanında olmak zorunda kalacaktır.Sonuçta Rusya halen Abd'nin alternatifi bir güç değil.Dersekki ama rusya komşumuz bizim coğrafyamızda da halen en gçlü ülke maalesef Abd. Gidişatta orayı gösteriyor maalesef.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. | |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İkinci Dünya Savaşı'ndaki tarafsızlığımızı pek bir şeylerle karıştırmamak lazım ama.. Almanya ile saldırmazlık anlaşması imzaladık bir kere, bu çok önemli bir şey. Almanya ile savaşa beraber girmek değil tamam, ama Müttefikler arasına da girmeyeceğim demek. Bir nevi taraf olmak. Tabii burada Hitler'in Türkiye'ye verdiği farklı önem ve çekincelerinden ötürü zaten Bulgar'a gelir gelmez kendisini saldırmazlık önermesi de ayrı bir durum. Bir de, her ne kadar zayıflamış olsa da, o zamanli dış büroktatik gücümüz ile bugünün alakası bile yok. Bugün ABD ile Rusya çatışmaya girse, bizim dümbükler hemen Rusya'ya dalmaya kalkarlar... |
| | |
| | #38 |
| Crazy LIPs ... |
ABD inişte , Rusya çıkışta... Hemen hemen aynı seviyedeler şuanda... Savaş çıkarsa savaşın sonucunu stratejik ülkelerin ittifak anlaşmaları belirler... Örneğin Türkiye Abd den yana olursa büyük ihtimalle ABD , Rusya'nın yanında olursa Rusya kazanır...(Tabi kazanılcak ne kalırsa o ayrı bi konu) Sadece Türkiye değil. Bizim gibi stratejik ülkeler belirler böyle bi savaşın sonucunu ...
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #39 |
| nuriQocca |
eski komşunun yanında oLmaLıydık..ama eskiden..o zamanda katrina sıcak suLara inecekti.. ne boktan bir stratejik konumumuz var.. asLında süper ama kötü.. anLatamadım anLaşıLmaz karışık.. yaşasın TÜRK BİRLİĞİ..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #40 | |
| SARMAN | Alıntı:
![]() yukarısı bıyık aşağısı sakal hesabı...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|