"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Petrol Ofisi 24 milyon YTL vergi cezası aldı
Maliye Bakanlığı vergi inceleme elemanları akaryakıt şirketlerini markaja aldı 01.08.2008 10:19 Petrol Ofisi A.Ş.’nin 31.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Maliye Bakanlığı vergi inceleme elemanları tarafından akaryakıt dağıtım şirketlerine ilişkin olarak yapılan sektörel inceleme sonunda düzenlenen inceleme raporları dayanak gösterilerek Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi ve Büyük Mükellefler Vergi Dairesi tarafından gönderilen 2003-2007 dönemine ilişkin olarak toplam 9.916.863,16 YTL vergi aslı, 13.810.421,40 YTL vergi ziyaı cezası içeren vergi/ceza ihbarnameleri tarafımıza tebliğ edilmiştir. İhbarnamelerin dayanağı olan Vergi İnceleme Raporları, akaryakıt dağıtım şirketleri ile istasyon sahipleri arasında düzenlenen intifa sözleşmelerinin kira sözleşmesi gibi değerlendirilerek yapılan intifa ivazı ödemelerinin stopaja tabi tutulması gerektiği iddiasına dayanmaktadır. Sözkonusu vergi inceleme raporları ve tarafımıza tebliğ edilen vergi/ceza ihbarnameleri ile ilgili olarak İstanbul Vergi Mahkemesi nezdinde yasal süresi içinde dava açılacak olup,mevcut durumda herhangi bir ödeme sözkonusu değildir." |
| | |
| | #2 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: bahçeşehir Otomobil: 20O6 hdi
|
aaa SPK denetlemedemi yapıyordu şaşırdım cidden....
|
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
yanlız yazıdan hiçbirşey anlamadım.intifa nedir, ivazı nedir, siz kimsiniz ben kimim nerdeyim... :S:S:S:S:S ![]() ![]() ![]() vergi mi kacırmıs yani nedir olay? |
| | |
| | #4 |
| X5 3.0sd |
vergi rekortmeniyim diye göğsünü germeyle olmuyo demek ki bu işler..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #5 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bana iki kez iteledikleri boktan benzin e saysınlar... gazıda az yol gidiyor bunların.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|