"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ford lover |
copy paste den ziyade bir cümle bile okumayanlar var
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Hacı |
Öğretmenler ödevleri dikkatli bi şekilde okusalar zaten anlarlar
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| nuriQocca |
öğretmen mantığı da 'hangi birini okuyacağım' dır maLesef.. göze giren bir kaç öğrenci şansLı dır..üniversiteLer'de üLkemizin geneL yapısında oLduğu gibi üretim çok az zaten hiç değiLse orta öğretim az da oLsa sıyrıLsın böyLe hazırcıLıktan..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #14 |
| naturally aspirated only |
bi bakıma iyi bi bakıma kötü |
| | |
| | #15 |
| F1 mode on- Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 4 |
Artık ödevlerin dönütlerinde ''Good job, but this is not your work'' veya ''Plagiarism'' yazılarını göremeyeceğiz,güzel
__________________ It's easy to be sweet to you before i love you |
| | |
| | #16 |
| mrs.cookies Kayıt Tarihi: 21-11-2008 Şehir: Ankara Yaş: 25 Otomobil: yok
|
Orta öğretimin hazırcılıktan kurtulması için yeterli mi bence degil..başta öğretmenlerin hazırcılıktan kurtulması gerekiyo.. '' 'ödevi getirirsen sana şu kadar not vericem' demeleri yerine sene ya da dönem içinde o kişinin sınıftaki performansına göre bir not verilmesi bence daha adil olur. '' Demiş bi arkadaş..Aslında öyle..bi konun degerlendirmesi üç şekilde yapılır ürün degerlendirmesi-süreç(performans) degerlendirmesi ve bilişsel alan degerlendirmesi..hepsininde kendi içinde kriterleri vardır.Neye ne puan vericeğin bellidir..her konun her ders planın sonundaki degerlendirme kısmı böyledir.Kaç Öğretmen ders planı yaparak derse giriyo? Kaç öğretmen kopyala yapıştır planlarla ders saati dolduruyo.. sorun öğrencide degil yani öğretende.. öğretmen-müdür-bakan-hatta başbakan ..balık baştan kokuyo malesef.. |
| | |
| | #17 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yeter be ilk okul ödevi yapmaktan bıktım çok doğru bir karar teşekürler MEB
__________________ |
| | |
| | #18 |
| ÜzgünBakanÜye |
Lisedeki matematikçimizin bir defteri vardı sararmış, o kadın o defteri kaybetsin emekli olmazsa benim adım hakan değil...
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
![]() universitede bıle karsılasıyorum benzer tıplerle adam prof olmus ama yanında defterı olmadan ders ısleyemıyor kıtabın aynısını gecırtıp ogrencının not tutmasını beklıyor sonra bırde afra tafra yapıyor dersı dınlemıyorsunuz dıye . ula ne dınleyecem sen kıtabı aynen yazdırıp kendınden bısey katmadıktan sonra aslında bu hocalara da plagilarızm (yanlıs yazdım galıba neyse ) den sıkayet etmek lazım ızınsız olarak hocalarının notlarını kendılerının cumlelerı gıbı aktarıyorlar Mesajı son düzenleyen leventse : 25-11-2008 - 02:22 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|