"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Alıntı:
gençlik iice .oka sararken böyle gençler yetiştiğini bilmek güzel... analarına babalarına helal olsun...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bu çocukları sadece kanla bayrak yaptıkları için hemen tanıdınız öyle mi? M. Ali Ağaca da zamanında bundan yapmıştı dersem ne olacak? Savaş olursa, biri egemenliğime göz dikerse, ben kanımla toprağımı beslerim. Ama liseye giden çocukların kanlarını akıtarak bayrakta kullanmaları, daha da ziyadesiyle bunun medyaya taşınıp övülmesi hiç hoş değil. Dengesi bozuk toplumlarda milliyetçilik ile faşizm arasında çok büyük bir uçurum yoktur. Böyle şeylerin örnek teşkil etmesi hiç güzel değil ve sakıncaları da çok büyük. Sonra sokaklar Polat Alemdar kaynıyor demeyin. eğitimsiz adamın gözüne bunu sokarsan, 1 kuruş daha fazlası çıkmaz ondan. |
| | |
| | #23 | |
| Alıntı:
![]() olayı medyaya taşıyan Büyükanıt Paşa amacıda herkes elini kolunu kesip bayrak yapsın diye değil bence...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #24 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Onu da açıkçası yadırgadım, taşınacak bir şey değil. Abicim, uçlardaki şeylerden örnek veririm tabii. Kan ile bayrak yapmak çok olağan bir şey mi? ![]() Bu çocuklar çok küçük bir ihtimalle aşırı duygusallıktan yapmıştırlar bunu.. Daha olası olan bunların kafatasçı yada psikopat olmaları. |
| | |
| Reklam |
| | #25 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Alıntı:
| |
| | |
| | #26 |
|
öyle bir duruma geldik ki milliyetcilik kötü çıs bi duygu gibi gösteriliyor çocuklara... patlayan milliyetcilik ısrarla bastırılmaya çalışılıyor...
__________________ ![]() |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Milliyetçilik parmak delmek midir asıl soru bu olmalı..
|
| | |
| | #28 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
doğru söze ne denir...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #29 |
|
kendi kanlarıyla bayrak yapan çocuklara bu yaklaşım cok acayip ya... zamanında o bayrağın oluşması için atalarımızda parmaklarını iğneyle delip kanlarını o şekilde akıtıp yapmadı bu bayrağı...oluk oluk kanları aktı... şimdi bu çocuklar o hissiyatı yaşamak belkide memleketin ne berbat rezil kepaze durumda olduğuna dikkat çekmek için yapmış olabilirlermi bu işi? yada bu çocuklar kafatasçı,milliyetçi,faşist bunlar...hirantıda vuralar bunların arasından çıktı işte milliyetcilik illeti yayılıyor çocuklarımızı kurtaralım...Yapmayalım bunu...o çocukların bu işi negibi duygularla yaptıklarını bilmeden anlamadan benim şuan yaptığım yorum bile boş havada kalıyor...
| | |
| | #30 |
| milliyetçilik parmak delmek gibi bir sonuç nasıl çıktı alamadım ![]() konunun gidişine göre ve kendi yorumumdu...
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|