"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() kardesım.. yeni trendi bilmiyor musun? ![]() kanlı bayrak out! hepımız bayrakız in!
__________________ | |
| | |
| | #12 |
| nuriQocca |
evet ya nasıL atLadım inanamıyorum hepimiz bayrak'ız ![]() ![]() hepimiz trabzonLuyuz.. hepimiz bLowoff severiz.. hepimiz kaç kişiyiz hepimizi saydın mı ayrıca büyükanıt'ta çok beğendiğini söyLedi..ama modifiyem jürisi beğenmedi normaL normaL
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Ufacık çocuklara bu tip aktiviteler uygulanırken 100bin defa düşünülmeli, psikolojileri çok önemli.. wolrath, ben senin canını sıkmıyorum sen de benimkini sıkma..Saygılı ol biraz. |
| | |
| | #14 |
| MdfyM Team |
wolrath ve cookies hakikaten şu tarzınızdan vazgeçerseniz sevinirim.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #15 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
cocuk derken , lıse dıyor... 1.dunya savasında 14 yasında sehıt olan ınsanlar var...bu tur duygular ıcın bence pek de erken degıl... elbette kılıc-kalkan devrı bıttı lakın bu sekılde de gostermemız gerekır sevgımızı... son derece anlamlı bır hedıye... *dızıyı ınternetten ındırmek yasal mı? sadece soruyorum meraktan bılmıyorum gercekten.
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Uur |
Orhan Pamuk, Murat Belge türü adamlardan ne kadar nefret ediyorsam şövenist milliyetçilerdende o kadar nefret ediyorum ve ülkemiz için parazit olduklarını düşünüyorum...
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #17 |
| Pişman Değilim |
anlatmak istediklerini daha iyi ifade edemezlerdi bence çok anlamlı olmuş
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Çiko Member |
aslında sembolik olarak güzel bir haraket ama ne biliyim ztn öle bütün kanallara haberlere fln çıktılar işin tadı kaçtı yaparsın gönderirsin ne çıkıosun her haber kanalına neyse..
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| Reklam |
| | #19 | ||
| Uur | Alıntı:
Alıntı:
Görmemezlikten geleyin nede olsa cookies'dir deyip geçeyim dedim ama busefer yaptığın saygısızlığı görmezden gelmeyeceğim. Bu nasıl bir lakayıtlıktır ya,hangi hakla yazılan mesajla böyle dalga geçmeye cüret edebiliyorsunki? Ayrıca yazdığın bütün yorumlar konuyla değil konuya yazan arkadaşların yorumlarını saçma sapan cümlelerle dalga geçmeye çalışmak. Sen bir şeyi yanlış yorumluyorsun bu saçma sapan mesajlarını görmemezlikten gelince zannediyorsunki lafı soktum filan ama öyle değil.Bence şöyle düşün kimenin bana karşı önyargısı yok' bu şekilde iç huzurunuda sağlarsın,hemde yorumların genel itibariyle konuyla alakalı olur.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. | ||
| | |
| | #20 |
| Uur |
Sayın Büyükanıt gerçektende vatan sevgisinin ne derecede olduğunu göstermek için bunu dile getirmiş. Tabiki artık devir değişti insanlar deyim yerindeyse kalemle savaşıyor. Politika,siyaset bunlarla dengeler kuruluyor bunların yetmediği yerde Türk Milleti zaten karşısındakine gereken cevabı verecektir. Tek yapmamız gereken tüm gençlere Vatan sevgisini aşılamak.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|