"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Öğrenciler parmaklarındaki kanla bayrak yaptılar
milliyetinternet haberi Kırşehir'de bir grup öğrenci, Hakkari Dağlıca'da şehit edilen 13 askerin anısına, parmaklarından akıttıkları kanlarla yaptıkları Türk bayrağını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdi. 28 Kasım'da bir araya gelen Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Mürsel Burak Akyürek, Fatih Yaşar, Ömer Hakan Yiğit, Kemal Buğra Avşar, Latife Cihan, Derya Şahin, Serhat Hüseyin Özdemir, Mustafa Güngör, Abdülkadir Ünaloğlu, Çiğdem Gürsoy, Fatma Karaca, Ramazan Mahmut Oflaz, Funda Uçaçan, Tuğba Soylu, Bilgehan Burak Türkmen, Fadime Safa, Tülay Koç, Elif Şahin, Mehmet Ali Sucu ile Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'nden Fatma Kabukçu ve Yılmaz Yunus Akyürek adlı öğrenciler, Türkiye'de meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek amacıyla parmaklarından akıttıkları kanlarla Türk bayrağı yaptılar. Gençler daha sonra kanlarından yaptıkları Türk bayrağını çerçeveleterek Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdiler. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası"nın finalinde yaptığı konuşmada, öğrencilerin kanlarıyla yaptığı Türk bayrağından söz etti. Orgeneral Büyükanıt, duygularını şöyle dile getirdi: "Bakın şimdi size bir şey göstereceğim. Bu bir Türk bayrağıdır. Bir özelliği var. Bir grup genç tarafından kanlarıyla yapılmıştır. Biz büyük bir milletiz. Ve gerçekten şehitlerimiz kutsal amaç uğruna şehit olmuşlardır, yaşadığımız ülkenin birlik ve bütünülüğünü koruyabilmek için... Onların aileleri bizlere emanettir. Onlara gözümüz gibi bakmamız lazım |
| | |
| | #2 |
| Uur |
Biz ülkemizin bağımsızlığını kanımızı akıtarak,beden ödeyerek kurduk halende bu coğrafyada yaşamanın bedelini çok ağır ödüyoruz. Gençlerin davranışı tabi vatan sevgisini göstermek için çok etkili ama artık kanla değil kalemle koruyalım vatanımızı.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bencede kalemle koruyalım... biraz tuhaf bir hediye bence.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
max-ime +1.. Bana kalsa ben soruşturma bile açardım. |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
bence çok anlamlı... sonuçta parmaktaki ufacık bi delikten çıkan kanla yapılmış.. geçen gün benimde parmağıma iğne battı.. çok ufak bi delik.. sonra hoşuma gitti biraz oynadım, oynadıkca kan aktı.. okadarcık yerden nasıl çıktı o kan bilmiyorum ama çıkıyo işte..ve bu benim aklıma gelmişti o gençler yapmış.. Helal olsun bence... |
| | |
| | #6 |
| mutluluklar komada... | +2..............
|
| | |
| Reklam |
| | #8 |
| Remusss |
Damarlarımdakı butun kanı bosaltırım gerekırse, bayragımın bır noktası olacaksa ....
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
hem anlamlı hemde çok ilginç bence yorum yapmadan önce öğrencilerin de söylediklerini duymak lazım..
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #10 |
| nuriQocca |
evet kaLem..6b kaLemLe mi korusak 8b mi.. veriLen soyut anLamı kavrayamıyosunuz gaLiba
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|