"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Nokia'dan özel 'Bruce Lee' telefonu
Nokia, Çin'in efsanevi kungfu ustası Bruce Lee temalı özel bir telefon üretti 24.11.2008 08:57 Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden Nokia, Çin'in efsanevi kungfu ustası Bruce Lee temalı özel bir telefon üretti. N96 serisinden olan ve sadece Hong Kong'da satın alınabilecek telefonun arka kapağına Bruce Lee'nin resmi ve imzası yerleştirilmiş. Telefonun içinde ise ünlü dövüşçünün nefes kesen hareketleri bulunuyor. Telefon normal bir N96'dan biraz daha pahalı. Sınırlı sayıdaki telefonun fiyatı 8 bin 788 yuan (1296 dolar). Söz konusu özel telefon için çekilen tanıtım filminde Bruce Lee, nançako yada mımçıka olarak bilinen elindeki zincirli çubuklarla bir masa tenisi maçı yapıyor. Bruce Lee'nin tenis maçındaki nefes kesen hareketleri, izleyenleri büyülüyor |
| | |
| | #2 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
| honda team :) Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: Corsa GSi 1.6 16v
|
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| __________________ | Alıntı: ![]()
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
valla süper video ilk defa izledim
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
bruce lee..severim
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Name : Erhan |
gerçek olmadığını biliyorsunuz değilmi? Pek mümkün değil çünkü. |
| | |
| | #8 |
| w124..Profesyonel Yaya |
çakma çin malı olmasın
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Team Lada |
iYİ ADAMDI vesselam ..... ölmeseydi şimdi nerelerdeydiki acaba...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|