"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Materazzi'den geç gelen itiraf!
Zidene'a küfür etmediğini söyleyen Materazzi gerçeğiaçıkladı: 'Annesine değil kardeşine küfür ettim' 19.08.2007 13:56 Ve Materazzi itiraf etti 2006 Dünya Kupası finalinde Fransız futbolcu Zinedine Zidane’a küfür ettikten sonra eski yıldız oyuncunun kafasına maruz kalan İtalyan Marco Materazzi, ülkesindeki ‘Sorrisi e Canzoni’ adlı programda tüm gerçekleri açıkladı. Zidane’ın annesine küfür etmediğini dile getiren 33 yaşındaki İnterli, “Onun annesinin adını ağzıma bile almadım. Ancak beni sinirlendirdiği için kız kardeşine o anlık sinirle küfür ettim'' dedi. Zidane'ın 110. dakikada kendisine maçtan sonra formasını kendisine vermeyi teklif ettiğinin bunun üzerine onun da '****** olarak kızkardeşini tercih ederim' dediğini açıkladı. Fanatik |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| Re: Materazzi'den geç gelen itiraf!
Hödük.
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #3 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
Yavşak!
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: Materazzi'den geç gelen itiraf!
uçan kafa yerine kafasına roveşeta atsaymış keşke
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
İyi yaptı, aslanım benim. Misler gibi kupayı da kazandı böylece, angut Zidane'ye lafı da koydu. Zidane'de Fransa'nın kupa müzesine o kafa fotoğrafını çerçeveletip assın ahahahahah |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|