"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport |
Şiddetli lodos fırtınası nedeniyle hasar görerek yan yatan Karaköy İskelesi tamamen battı
|
| | |
| | #12 |
| w124..Profesyonel Yaya |
bugün acayip rüzgar vardı ...vapurda acayip tırstım valla ayakta duramodum bi yere tutunmayınca
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| design.. Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: clio rs mk2
|
aha beni bulurlar mı ![]() bence artık batmayan iskele yaparlar ya telaşım var şimdi daha karaköye gidemicem mi ben yuh |
| | |
| | #14 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
lan yüzün iskele yaparsan batar tabi şeytan icatları yapıyorlar iyi olmuş.
__________________ |
| | |
| | #15 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
feciii
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Sanırım iskeleyi son kullanan benim =) Ben vapura koşarken iskelenin sol tarafı yatmıştı...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #17 |
| design.. Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: clio rs mk2
|
okul orda gitmede ne yap... artık tamamdır ama güvenemicem şöle görkemli bi iskele olmadan vapur mapur yok arabayı satıp tekne alıcam tamamdır.... |
| | |
| | #18 |
| E36 black<?>white Kayıt Tarihi: 07-06-2006
|
Yazık oldu iskeleye
__________________ Ata öyle binilmez böyle binilir. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| renaultsport |
mauhahuahu maltepeden veya deniz taksi çağır? |
| | |
| | #20 |
| w124..Profesyonel Yaya |
eee şimdi karaköy iskelesi yok millet eminönü'ne yüklenecek büyük ihtimalle ...pohu yedik desenize daha da kalabalık olacak
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|