"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hasan sizin köye gelince anlarsın satmaya gerek kalmadığını.. |
| | |
| | #12 |
| Excalibur |
benden tavsiye biz evde uyguluyoruz perdeleri peteklerin arkasına sokun yada okadar uzun değilse baştan başa (camın süpürgeliklerine) ip gerin arkasına atım müthiş tasaruf oluyo sıcaklık diğer türlü perdenin arkasına giriyo camdan soğuyo... Hem ev ısınıyo hemde çok yakmadan ısınıyosunuz |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Evet biz de yapıyoruz onu. Hatta perdeyi peteğin arkasına sokarken araya bir de yansıtıcı folyo falan bir şey koymak lazım. Görüntü kötü olur ama işlevi iyidir. |
| | |
| | #14 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| sen sor abi ben yardımcı olayım ben 2 yıl boyunca satış & servis olarak bu işin bölge temsilciliğini yaptım
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
umut abi izmire montaj yapıyormusun ? biz yaptıracaz ama kararsızım birden bire izmirde elektirikçiler bile izmir gaz yetkılısı olu verdı ondan tanıdığım bildiğim birinin yapmasını istiyorum ev montajı için
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
valla benim tecrübem kömürdeki kalori ve ekonomi hiçbir yakıtta yok, merkezi ısıtma olmadığı sürece doğalgaz ekonomik olmuyor ve çok yakıyor, herkes sobalı ev gibi tekgöz odada oturuyor ne kendi ısınabiliyor nede alıtında üsütnde oturanlar ısınabiliyor o nedenle biz halk olarak doğalgazı yanlış kullanıyoruz kombi iyi bişeymiş ekonomikmiş gibi insanları özendirdiler şimdi tüketimle baş edemiyorlar halkta deli paralar ödüyor
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #17 | ||
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Alıntı:
Alıntı:
en iyi ve en ekonomik ısınma yönetmi katı yakıtlı kalorifer merkezi sistemde olabilir kat kaloriferide tam anlamıyla ısınma sağlanır sıcak su kullanımı dahil çok kaba bi değer vermek gerekirse bir torba kömürle 18 saat kesintisiz çalışır kazan. Katı yakıtlı kaloriferlere bazı bölgelerde izin verilmiyor ama hava kirliliği yüzünden en pahalı olan ise sıvı yakıtlı kazan offf saatte 1.5 litre mazot/ fuel oil tüketir inanılmaz yakıt tüketimi var doğru düzgün ısıtmaz bile çoğu kişi üşengeçlikten zaten sıvı yakıtlı veya doğalgaz kombi kullanıyor aslında en rahatı ve en ekonomiği katı yakıtlı . koyarsın kömürü mis gibi ısıtır
__________________ | ||
| | |
| | #18 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
herkesın camında izmir gaz yetkılsı yazıyor abi ya ![]() varmı tanıdiğin izmirden işçiliğini bildiğin arkadaşın falan ?
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | umut bir arkadaş geldi kombi tesisatcısı, petekler yarım dedi, biz günde 20 m3 e yakın yakıyoruz az ısınıyor ama ev. baymak 24maxi var evde, aynı kombiden amcamlarda var onlar 8 ila 10 m3 arasında yakıyor, arkadaş dedi kombide birşey yok, petekler yarım mış, birde boylarını büyütmek gerekiyormuş, kafamız karıştı o yüzden, ne yapsam bilmiyorum artık.
|
| | |
| | #20 | |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|