"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport |
oturursak o zamana kadar hiç sorun yaşamayız... |
| | |
| | #12 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
İnşallah.Biz yabancısı değiliz çok şükür kupanın.Niye bu senede kazanmayalım ki |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
ya aslında üzülüyorum... bundan 6 sene evel filan şu kura çıksa...çantada keklik derdik.. bırak çıkabilme hesabını averaj hesabı yapardık... şimdi ben de bakınca.. açıkçası çıkamayız demiyorum ama denk kuvvetler diyorum.. o gün sahaya gücünü kim daha iyi yansıtırsa onun kazanacağı tarzda maçlar olacaktır... |
| | |
| | #14 |
| renaultsport |
aynen katılıyorum
|
| | |
| | #15 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
acıkcası benım umudum hıc yokk...
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Çıkarız bu gruptan, sakatlar iyileşsin yeter.
|
| | |
| | #17 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Yahu pazar gunku bursa galatasaray maçındaydım. resmen tel tel dökülüyorduk. Çok kötü oynadık. Defans yol gecen hani. Bi verkaç,bi arapası,bi dogru düzgün orta yok. illaki ya lincoln herkesi calımlayıp iceri giricek karambole gol olucak yada arda. Yorgunluk falan da vardı ama bahane degil bunlar. Bursa tam tersine takır takır top pynuyordu. ilk yarı belki 3-0 olurdu mac.Adamlar herturlu organızasyonu denedi macta. cok guzel arapasları da caktılar. Mehmet topal ın olmaması da bı etken tabi. Ayhan tek basına kaldı orta sahada. İyi pas dagıttı falan ama topcalma da baskı kurmada bıraz yetersız kaldı. Şu milli takım arasında toparlanmamız lazım. Tabi milli takımdan daha fazla sakat oyuncu gerı donmezse. :S Grup bence gayet iyi. hakkaten zor takımlar vardı bu sene kurada. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 08-10-2008 - 10:39 |
| | |
| | #18 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Aslinda grup zor degil. Fakat bu gidisat durumu kotu gosteriyor. Benficanin ardindan cikariz gibime geliyor bu gruptan. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Linderoth ve Topal'ın sağlıklı ve formda olduğu bir dönemde bizim yenemeyeceğimiz takım yok ne bu grupta ne Türkiye'de.
|
| | |
| | #20 | ||
| w124..Profesyonel Yaya | Alıntı:
![]() ön libero kalmadı şimdi de Alıntı:
__________________ Mesajı son düzenleyen qurshot02 : 08-10-2008 - 17:31 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|