"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| X5 3.0sd |
evet arabalar için iyi olmadı şeritler birbirine girdi ortada acayip direkler çıktı şeritler daraldı saçma sapan virajlar çıktı ama avcılar-mecidiyeköy arası kangren gibi olan trafiğe en kısa çözüm bu gibi arabayla o kabusa gireceğimize kampüse bırakıp metrobusle gitmek daha stressiz ve daha rahat oluyo..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-12-2006
|
bence çok bişey etkilemiyceğine benziyor çünkü o mesafeleri normal bi zamanda geçen kişiler 1 saat yolu uzadığını söylüyor trafikten. mecburi o yolu kullanmak zorunda olanlar. metrolar daha tam bitmeden 2011 2012 ye kadar bu trafik böyle devam eder dahada artar belki artık insanlar oturduğu sitenin otoparkında, oturuduğu sokakta yer bulamıyor çünkü araba sayısı günden güne artıyor.
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member |
yerin altından metro vb tarzı sistemleri yapmayı beceremeyen mevcut yolu bırakın genişletmeyi daraltarak araç yolundan çalan bu şahsiyetler metrobüsü marifetmi sanıyorlarda müthiş proje diye lanse etmeye çalışıyolar ? ne ala memleket yok eşi benzeri yok bunun elin gavuru salaktı zaten bütün ulaşımı metro sistemiyle çözmüş o kadarda uğraşmış yeri kazmaya.. ne çalışsın kafası halbuki üstteki araç yolundan çal çırp daralt yap metrobüsü değilmi...? istanbulu rezil ettiniz alçak herifler... |
| | |
| | #14 |
| mike Kayıt Tarihi: 16-08-2004 Şehir: ist Yaş: 23 Otomobil: kanguru
|
gercekten buyuk kolaylık çok hızlı bır sekıldede ınsaat yapıldı ve yapılmaya dewam edıyor sol serıtden alınan yol sagdanda emnıyet serıdınden gerı alındı yollarda pek oyle asırı bı daralma yok zaten ambulans gelır sol serıtten kaza olur adam hıc kenara almaz orda saatlerce tutanak yazar emnıyet serıdıne ne gerek varki
|
| | |
| | #15 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: bahçeşehir Otomobil: 20O6 hdi
|
sevilmeyecek bişey deilki ![]() gerçektende artık arabaya ihtiyaç kalmadı istanbul üni avcılar kampüsüne arabayı park et ordan mis gibi nereye gitmek istiyosan rahatca gidebiliyosun hem ucuz hem konforlu
__________________ |
| | |
| | #16 |
| wolfestine Kayıt Tarihi: 30-11-2008 Şehir: ist Yaş: 28 Otomobil: streetka
| Yalan herseyyyyy....
Sevgili arkadaslarım tamam ıyı hos ama keske daha evvlınde altyapı olsaydı ben artık bu saatten sonra bu tarz seylerın asfalt yaması olacagını dusunuyorum ayrıca moskova metrosu daha moskova sehrı yapılmadan once kurulmus malesef bızde daha coookkk çile var cekecek ama sunu solemek ısterım ben artık halkdan 1 verıp on alan yonetıcılerın al buda sana hedıyem olsun tadındaki sözüm ona hizmetlerine aldırmıyorum saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|