"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | İstanbul'da tinerci dehşeti İstanbul'da tinerci dehşeti / Türkiye / Milliyet İnternet tinerci dehseti&ver=35 Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Gençlik Merkezi'nden bir süre önce kaçtığı belirlenen 2 çocuğun tartışmaya girdiği 55 yaşlarında bir kişi üzerine tiner dökülüp yakılarak öldürüldü. Çocuklardan Ç.Y (14) korkunç cinayetin faili olarak tutuklanıp cezaevine konuldu, arkadaşı ise serbest bırakıldı , POLİS İMDAT HATTINA GELEN İHBAR Edinilen bilgiye göre korkunç olay şöyle gelişti: Önceki gece 23.00 sıralarında 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi Eminönü Reşadiye Caddesi'nde bir kişinin yandığını söyledi. Fatih Önleyici Büro Ekipleri olay yerine gitti. YÜZÜ TAMAMEN, VÜCUDU KİSMEN YANIK ERKEK CESEDİ Polis cadde üzerinde yüzü tamamen, vücudunun da bir kısmı yanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı. Cesedin yanında da içinde tiner konulmuş boş bira şişeleri ve kutular bulundu. Bölgede arama yapan polis cadde üzerinde 2 çocuğu gözaltına aldı. Aynı bölgede bulunan ve sokakta kaldıkları belirlene 2 çocuk, polisin gözaltına aldığı Ç.Y. ile M.Ö'nün ölen kişi ile tartışıtığını, tartışmanın da sigara yakma meselesinden çıktığını iddia etti. YAŞLARI KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN POLİS İFADE ALMADI Fatih Çocuk Büro Amirliği'ne getirilen şüphelier Ç.Y ve M.Ö'nün yaşları küçük olduğu için ifadeleri alınamadı. Cinayet şüphelisi çocuklar psikolog nezaretinde İstanbul Çocuk Mahkemeleri'ne sevk edildi. 2 ÇOCUKTAN 1'İ TUTUKLANDI, DİĞER SERBEST BIRAKILDI Savcılıkta ifade veren iki şüpheliden Ç.Y.(14) mahkeme tarafından tutuklandı, M.Ö ise savcılıktan serbest bırakıldı. Çocukların bir süre önce İstanbul Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Gençlik Merkez'inden kaçtıkları belirlendi. Yurttan kaçan şüpheli çocukların tiner kullanmaya alıştıkları ya da var olan alışkanlıklarını kaçtıktan sonra da sürdürdükleri sanılıyor. |
| | |
| | #2 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ulan bi adam akıllı yürüyemiycekmiyiz sokaklarda ordan taş ataralar gösteri yaparlar araba yakarlar burdan kafasını çeker allahın inşaat malzemesini koklar kafa olurlar adama saldırırlar valla korkarak çıkar olduk yola
__________________ |
| | |
| | #3 |
| ViRtUeEeE |
tek başına gece çıkılmıcak 2-3 kişi şart artık..insan kız arkadaşıyla bile çıkarken tegirgin oluyo artık ya valla arabada bulunması gereken nekadar emanet varsa var resmen ya(silah hariç tabiki) babam diyo nereye gidiyosun diyo arabadakini görünce..
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
İStanbuldan tasının gelın bursaya dıyorum dınlemıyorsunuz |
| | |
| | #5 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
Asıl olay bu çocuk esirgeme kurumlarında bitiyor aslında biraz.Geçenlerde bi yardım aktivitesi için kartal-yuvacık çocuk esirgeme kurumuna gittik.Çocuklar daha 7-8 yaşlarında falandı ama şiddete o kadar eğilimliler ki,götürdüğümüz fon kağıtlarını rulo yapıp birbirlerine vuruyorlar,bardakları birbirine fırlatıyorlar falan..Korkunçtu ya .. En vahim yanı da annelik yapsın diye koydukları kadın,kendine bile bakamıyordu,değil çocuklar üstünde otorite kurmak..Ciddi bi piskolojik danışmanlık gerekiyor bence ordaki çocuklara.Çocuk esirgeme değil,suçle yetiştirme yuvası gibi desem yalan olmaz yani.
|
| | |
| | #7 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ya o değil geçenlerde başıma gelen olay yüzündne ben bide tedirgin oldum, ışıklarda durdum şu salak cam yıkamacılarından bi tomar çocuk geldi neyse kovdum tatlı yolla gitmelerini söyledim gittiler sonra içlerindne en büyükler heralde arabanın önüne gitti ve benim kaput kilitlerine baktı onun çelik halatını tuttu dedim aha kopartacak tuttu bırakmıyo ama benim o sıra yapıcak bişeyim yok neyse çeker şaka anlamında koparır gibi yaptı ama aklım gitti. ve ordan bana hala sen nasılsa burdan birhaadh geçicen birdahakine artık falan gibi hareketler yaptı ödüm koptu
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
çıkarsana haydarı ağzına ziçtimin piçine .
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
olum çıkarsam nolcak 10 kişiler
__________________ |
| | |
| | #10 |
| ÜzgünBakanÜye |
hostel filminde vardı ya sokaktaki çocuklar onlar gibi bişi olmuş senin başına gelen |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|