"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | İstanbul'da sağanak yağış başladı
Meteorolojiden uyarı.. 22.11.2008 18:58 İstanbul ve çevresinde sağanak yağış başladı. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik uyarıya'' göre, halen Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ çevrelerinde devam eden kuvvetli sağanak yağışın, İstanbul'un batı kesimlerinden başlayarak il genelinde etkili olması bekleniyor. Halen güneybatı (Lodos) yönünden saatte 40-60 kilometre hızla esen rüzgarın, önce Trakya'da, gece saatlerinden itibaren İstanbul'da kuzey ve kuzeybatıya döneceği ve zamanla etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Açıklamada, kuvvetli rüzgarla beklenen etkili sağanak yağışın neden olabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Kentte hava durumunun yarın genelde parçalı bulutlu, kısa süreli ve aralıklı sağanak yağışlı olacağının tahmin edildiğini dile getiren Yıldırım, 25 Kasım salı gününden itibaren sıcaklıkların yükselerek mevsim normallerine döneceğini bildirdi. |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Oteli su bastı
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
araba yıkanıyor en azından |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| yaw arkadaşım bu hiltonların hepsı böylemı izmirde elekitirik kesılır başka yerde istanbulu su basar 3. sınıf oteller bile daha iyi hizmet veriyor bee
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| bende geçen pasta cila atmıştım süper oldu
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Benimki kuru altıda pek sıcak sıcak uyuyo otelde
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Alıntı:
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
fena esiyor bursada.. az evvel yani elektrikler gitmeden once..çatıya çıkıyordum..köşeye saklanmış serçe..tam göz göze geldik..elektrikler gitti.. ![]() fena abicim ya...şu şekilde yağmurda yağsa..uff diyorum.. |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
arkadaşlar bu arada anadolu yakası sahil yolunda... deniz taştı... kaldırım üstüne kadar su var... alçak araçlı arkadaşların dikkatine.. hatta yüksekler bile dikkat etsin |
| | |
| | #10 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| utanmıyormusun duvara işemeye ![]() Alıntı:
su sıkıntımız geçer
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|