"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | iPhone'a fırtına gibi rakip
Geniş ve dokunmatik ekranlı... BlackBerry storm çok iddialı 08.10.2008 09:30 İşte BlackBerry'den iPhone'a sıkı rakip FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN Blackberry, iPhone'un tahtına göz diken geniş ve dokunmatik ekranlı yeni modeli BlackBerry Storm'u tanıttı. Blackberry'nin CDMA ve GSM destekli iki model olarak piyasaya süreceği 9500 Storm serisi, iPhone ve Samsung Omnia ile pazarı paylaşacağa benziyor. Storm'un özellikleri ise şöyle: 360 x 480 piksel çözünürlüğünde 65k renkli 3.3" dokunmatik ekran Üç bant GSM HSDPA ile 3G Storm 9500 624 MHz hızında bir işlemciyle güçlendirilmiş 192 MB RAM A-GPS özellikli dahili GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g, 8GB'a kadar destek veren microSD kart yuvası ve 3.5mm kulaklık çıkışı 112.5 x 62.2 x 13.9 mm ebatlarında bir araya geliyor. Avrupa'da Vodafone'un dağıtımını yapacağı ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz netleşmedi. |
| | |
| | #2 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bu tarz bi telefon alsam yapacagım ilk iş çizilmez cam film çektirmek olurdu
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Watch | Alıntı:
mutlaka koruma koyuyorsun yoksa ekranın anası aglıor Blackberry yı oldum olası sevemedım, guzeldır muhtemelen
__________________ Herkes herşeyi biliyor | |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
android işletim sistemli T-Mobile G1 çıktı bi de, Google el attı piyasaya yakında ayfon filan hatırlanmaz
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #5 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Valla rakip olur mu, bilmiyorum ama.. Teknosa'ya sorduk, Omnia yok satıyormuş..
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| Guest
|
Merhabalar, iPhone taklidinden öteye gidebileceğini düşünmüyorum bu ürünün. Öncelikle aslen bir BlackBerry olması büyük dezavantaj teşkil etmekte. Kullanımı çok zor ve karmaşık olacaktır. iPhone bu konuda bir adım önde olmakla beraber, konseptin yaratıcısı ünvanına sahip. Samsung Omnia ise, yine bir iPhone taklidi. Donanımları itibariyle iPhone'dan daha güçlü olabilir, ki öyle, ancak yine neredeyse birebir kopya bir tasarıma sahip ve Windows Mobile gibi stratejik hata olduğunu düşündüğüm bir tercihle geliyor. Windows Mobile, bu ürüne ihtiyaç duyanlar için vazgeçilmez olmakla birlikte, potansiyel iPhone ve dolayısıyla da Omnia müşterisi için son derece can sıkıcı, yavaş, zor ve karmaşık bir işletim sistemi. Hatırlayanlarınız vardır, bir dönem modayı takip eden gençler arasında özellikle Sony Ericsson'un Akıllı Telefon denilen P900, P910 gibi telefonları revaçta idi. Sonra bu kesim, kimseyi kötülemek aşağılamak istemiyorum, yanlış anlamayınız, esasen yoğun tüketici bir kesim olduğundan ve böyle karmaşık ve spesifik ürünlerde zorlandığından bıçak gibi kestiler taleplerini. iPhone bu kesim için ve şık bir "multi media" telefonu isteyenler için nokta atışı bir telefon oldu. Samsung'un hem taklit olmasıyla, hem de Windows Mobile kullanması nedeniyle iPhone'a tam anlamıyla ikame bir ürün olması pek mümkün değil. Yine çok satabilir tabii ki, bu ayrı bir konu. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|