"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| w124..Profesyonel Yaya | Edgar Davids: Ne Kocaelispor'u! ![]() Günlerdir konuşulan Edgar Davids'in Kocaelispor'a transfer olacağı haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, geçen hafta "Davids, yüzde 99 Kocaelispor forması giyecek" açıklamasını yapmıştı. Hollanda'da gazetecilik yapan Izak Avidoor, haftasonu Amsterdam'da bir kafede Edgar Davids'i görür. 35 yaşındaki oyuncuyla uzun yıllardır tanışan Avidoor, Davids'in yanına oturup sohbete başlar. "Türkiye'den Kocaelispor ile anlaşmışsın" sorusunun ardından Edgar Davids'in yüzü bir anda değişir ve "Ne Kocaelispor'u? Türkiye'den sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı bilirim. Öyle bir takımın adını bile duymadım. Hiç konuşmadığım bir takımla nasıl anlaşmış olabilirim?" diyerek tepkisini dile getirir. Anlaşılan; Kocaelispor'un Davids transferi Manisaspor'un Real Betis'ten Denilson transferi kadar doğru! Kaynak: SABAH - 4 Ağustos 2008, Pazartesi - Davids: Ne Kocaelispor'u!
__________________ |
| | |
| | #2 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Muhahhahahaah...... Demiştim ben. ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| SARMAN |
nolmuş yani iyi reklam yaptık yinede ![]() ne işi varmıs o gazetecinin orda yaaa
__________________ |
| | |
| | #4 |
| __________________ |
puhahaha
__________________ |
| | |
| | #5 |
| w124..Profesyonel Yaya |
kluivert de gelecekti ya
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
uzuldum valla..haber dogruysa cıdden uzuldum...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member |
bende üzüldüm. ama olmaz diye bişey yok.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| davids, edgar, kocaelisporu |
| Konu Seçenekleri | |
|
|