"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | DTP'nin mitinginde olay
Vali Yardımcısı birbirlerine taş atan iki grup arasında kaldı! DTP'nin seçim otobüsü taşlandı. 28.11.2008 15:00 DTP milletvekillerinin Ardahan mitinginde olaylar çıktı. Yerel seçim öncesi il, il dolaşan DTP'li milletvekillerinin bugünkü Ardahan durağında olaylar çıktı. Yaklaşık 350 kişilik grup DTP milletvekillerine çürük domates atınca bu kişiler ile partililer taşlı- sopalı çatıştı. Bu sabah Ardahan`a gelen DTP milletvekilleri doğruca Kongre Caddesi`ndeki miting alanına gitti. Buradaki mitingde DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan'ın konuşma yaptığı esnada, çevrede toplananlarla miting alanındakiler arasında sözlü sataşma oldu. DTP`lilere tepki gösteren grup miting alanındaki milletvekillerini çürük domates yağmuruna tuttu. DTP`lilerin de karşılık vermesiyle olaylar tırmandı. Polis barikatını aşarak miting alanına giren 350 kişilik grup ile alandaki 100 kadar DTP`li arasında taşlı- sopalı çatışmada yaralananlar oldu. Polis, takviye ekibin de gelmesiyle olayları güçlükle önledi. İHA |
| | |
| | #2 |
| renaultsport |
helal olsun Ardahanlılara... helal olsun... |
| | |
| | #3 |
| MdfyM Team |
Eh tepedekiler bi halt etmeyince halk kendi imkanları ile birşeyler yapmaya çalışıyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
Bayadan beri hiç bi habere sevinemiyordum iyi geldi açıkçası.. |
| | |
| | #6 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
|
Güzel haber. Devamını görmek dileğiyle. (Malesef devamını görmek dileğiyle diyorum, yoksa başka çare kalmadı oluşan tabloda....)
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
helal olsun ardahanlılara
|
| | |
| | #8 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Bende kutluyorum hepsini
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
Blog Kayıtları: 1 |
Bravo ardahanlılara.Helal olsun devletin yapamadığını ardahanlı kardeşlerimiz yapmış
__________________ TÜRKLÜĞÜMÜZ GÖKLERDE DALGALANAN SANCAK !!!BİZ ALLAHIN ÖNÜNDE EĞİLİRİZ ANCAK!!! |
| | |
| | #10 |
| MiliTanZ. |
helal olsun umarım diğer illerdede aynı protesto devam eder. tabi can kaybı yaşanmasında çünkü karşımızdakilerin terörist olduğunu unutmayalm.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|