"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Doğal gaza isyan ettirecek zam BOTAŞ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Planlama Kurulu Kararı ile yeni bir uygulama olarak enerji KİT'lerinde 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren Maliyet Bazlı Fiyatlandırma Mekanizması'na geçilmesinin kararlaştırıldığı hatırlatıldı. Açıklamada, bu çerçevede yapılan hesaplamalar neticesinde doğal gaz satış fiyatlarının 1 Ağustos 2008 tarihinden geçerli olmak üzere konutlara yüzde 16,88, sanayiye yüzde 18,77 oranında yansıyacak şekilde arttırıldığı duyuruldu. Doğal gaza isyan ettirecek zam! |
| | |
| | #2 |
| aT_hIrsIzI™ |
oha ![]() bu ne ya 1 senede ne kadar zamlandı doğalgaz dün evde otururken hertaraf doğalgaz koktu bir anda acaba dedim kaçakmı var baktım dışarıdan geliyor koku sonra dışarı çıktım işim vardı komple bütün mahalle doğalgaz kokuyordu sonradan öğrendim yakınlarda bizim doğalgaz dağıtımı yapılan yer var meğer doğalgaz fazla gelmiş salıyorlarmış havaya
__________________ |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye |
5 senedir aynı parayı ödüyorum |
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
zammın hası böyle olur aynı başarıyı benzin lpg ve dizelede bekliyoruz. yolun bizi lütfeeeeen.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
Türkiye'de zam isyanı!
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #6 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
e dava bitti adamlar rahatladı.
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Snek Vız vız vız........! |
Sonunda eski sisteme zorla geçircekler bizi bune kardeşimm yaa yine evde soba mı yakalım yaniii
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #8 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
soba süper şey. doğru kurulunca harika iş görüyor. iş yeri 1200 metre kare 4 katlı. iki ayrı büyük kombimiz var kışın ayda 450 ytl gaz tükeyiyordu. atölyeye bir adet 80 ytl lik soba aldık. her hafta 2 çuval kömür ve odun karışımı yakıyor. gaz tüketimi %30 düşmüştü...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|