"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Cepten 7 rakamlı arama yapılamayacak
Yeni uygulama 1 Eylül 2008 tarihinden itibaren başlıyor 05.08.2008 05:28 Numara taşınabilirliği uygulamasının başlayacağı 1 Eylül 2008 tarihinden itibaren cep telefonlarından 7 rakamlı arama yapılamayacağı bildirildi. Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell abonelerinin şu anda kendileriyle aynı prefikse (0532, 0533) sahip diğer Turkcell müşterilerini, başındaki 4 rakamı tuşlamadan arayabildiği belirtilerek, numara taşınabilirliği uygulamasına geçişle birlikte bu durum sona ereceği ve 1 Eylül 2008 tarihinden itibaren aramaların başına 0 konularak 11 haneli olarak yapılabileceği kaydedildi. Turkcell, cep telefonu kullanıcılarının yeni durumdan haberdar olmaması halinde ciddi sıkıntılar yaşanabileceği öngörüsüyle müşterilerini bilgilendirme amaçlı duyurular yapmaya başlayacak. Verilen bilgiye göre, ilk aşamada 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında 7 rakamlı arama yapan müşterilere bir uyarı yapılarak arama devam ettirilecek. İkinci aşamada, 1 Eylül'den itibaren ise bu kez müşterilere eksik numara çevirdiği hatırlatılacak ve numaranın başına sıfır koyarak 11 haneli arama yapılması gerektiği belirtilecek. Uygulama başladıktan sonra Turkcell müşterileri sadece 444'le, 75'le ya da 80'le başlayan çağrı merkezi numaralarını ve katma değerli hizmetlerle ilgili IVR servis numaralarını 7 rakamla aramaya devam edebilecek. Ayrıca, kısa mesajlar yine operatör kodu koyulmadan 7 rakamla gönderilebilecek. |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Şu iş olduktan sonra kim Turkcell'de kalacak onu merak ediyorum...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
|
numara taşıma olaracaksa taşınan numaralar arandıgında uyarı gelsin baska operatoru aramak, aynı operatörü aramanın bilmem kç katına gelior... nerden bilecegiz hangi operatoru aradigimizi? |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Valla Avea'dan falan Turkcelli aramak Turkcelli Turkcell'den aramaktan daha ucuz, herkes aveaya geçsin sorun kalmaz ![]() Bende suan Turkcell var yıllardırda kullanıyorum, ara ara diğer operatörlerden hat almışlığım vardır ama zaman içinde hepsini attım... Turkcell'den bugune kadar yediğimiz kazığın haddi hesabı yok...Şimdi onlar düşünsün
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
vallaha ben daha bu ay kontörlü turkcelimi faturalı yaptım ilk ay bokunu çıkarmışım 89 lira civari gelecek
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Alıntı:
5 mesajdan sonrası bedava diye abartmıştım biraz meger faturalılara yokmus öyle bişey 600 ytl fatura geldi direk kontöre gectim ayda 100 kötör işimi görüor valla | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Member Kayıt Tarihi: 14-09-2005 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: C350.? ??
|
gsm hizmetini kaliteli almak isteyen herkes turkcellde kalacak.. sap gibi standart tarifde kalinca phali tabi.. yoksa turkcell oyle pahali fln deil artik. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arama, cepten, rakamlı, yapılamayacak |
| Konu Seçenekleri | |
|
|