"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | Cep telefonları nasıl işkencelere maruz kalıyor?
"Bu telefonlara kıyılır mı" diyebilirsiniz... 24.11.2008 14:16 Cep telefonları, vitrinlerde yerini almadan önce acımasız testlere tabi tutuluyorlar. Düşürme, ıslanma gibi testlerin nasıl yapıldığını görün. FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN Nokia'nın paylaştığı görüntülerde, cep telefonlarının günlük hayatta karşılaşabileceği risklere karşı ne tepkiler verileceği bilimsel olarak ölçülüyor. Shiftdelete.net'in haberine göre bu ölçümler sonucunda ürünün mühendislik süreçleri yeniden gözden geçiriliyor. Testler, başarı oranı yakalanana kadar tekrar ediliyor. Bu süreç içerisinde yüzlerce cep telefonu, kullanılmaz hale geliyor. Bu görüntülere bakarken, kıyılır mı bu telefonlara diyebilirsiniz. |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
benim telefon her gece düşüyor ya gece paat diye bi sesle uyanıyorum ama yine de sağlammış maşallah nokianın eski bi telefonu 6680 abartısız 2 senedir her gün düşüyor elimden
|
| | |
| | #3 |
| Bahadır USTAOĞLU |
Çok isteyerek uzun bi süre beklediğim telefonun fiyatının düştüğünü görür görmez aldım. Alalı 2 ay oluyo gözüm gibi bakıyorum hala ne düşürdüm ne en küçük bi çizik var Allaha şükür |
| | |
| | #4 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
hehehuehu benim telefonlara yaptıgım iskencenin yanında bu bise degil |
| | |
| | #5 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ben nefret ediyorum cep telefonundan. ama nokia bu işi biliyor 2.5 senedir sağlam. sadece 1 kez hard reset yapmak zorunda kaldım. şimdi killingroad gelir muhalefet eder
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|