"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Pamukoğlu şimdi siyasete atılmış ve çokta aklı başında konuşuyor... Zaten seviyordum bir kaç konuşmasını okuduktan sonra daha da çok sevdim...Helal olsun... Ama ne yazıkki bizim millet pkkmış, terörmüş, ekonomiymiş umrunda olmadığı için, kömür gıda falan dağıtanların ne dağıttığına göre oy verdiği için...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Milliyet - Aktütün Karakolu oradan kaldırılmamalı... / Yaşam / Milliyet İnternet hasan pulur un yazısı. ben çok beğendim.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #14 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Helal olsun güzel yazmış... Bence de orası kaldırılmamalı taşınmamalı...
__________________ Team VW |
| | |
| | #15 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
O da güzel yazmış. | |
| | |
| | #16 |
| ...TeaM RiDeRS... |
Yazıyı okudum'da anlamadığım noktalar var. Sembol oldu kaldırılmasın geriye kaydırılıyor yapılmasın demiş yazar abimiz, ne alaka anlamadım kimin geriye almak yada laf sokulduğu gibi kaçma niyeti var.? Tepeye çıkarılsın dağlarla çevrili bölgede kabak gibi ortada ateşe müsait şekilde durmasın deniyor, bunudamı yapmasınlar.? 5 bitti 6'cı saldırıyıdamı bekliyelim sembol'ü anıta'mı döndürelim turlarla ziyaret edip verilen şehitleremi ağlayalım.. Bu bizim karakolumuz : Buda Sınır Komşumuz İran'ın : Hangisi daha mantıklı siz karar verin.. |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bi cok karakol malesef pusu yemeye çok uygun normal bi vatandaş bile akıl edebilir neler yapılabileceğini bence tüm karakollar kaldırılmalı sabit hedef olmaktan çıkmalı Onun terine terorist gibi yaşayan terorist gibi dağda kalan özel timlerle göz actırılmamalı keklik gibi boşuna beklemeye gerek yok
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #18 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
İşte olay budur.Mantalite farkı da budur. Adamlar sınıra kale yapıyor, biz inek mandırası. | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|