"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | "Bu kış donarak ölebilirsiniz!"
Amerikalılar için ciddi uyarı... 27.09.2008 10:31 Massachusetts Valisi Deval Patrick, "Bu kış Amerikan halkı soğuktan donarak ölebilir" dedi. Vali Patrick artan elektrik ve fuel oil fiyatları yüzünden, bu kış soğuktan donarak ölümlerin gerçekleşmesinin ciddi bir ihtimal olduğunu söyledi. Vali Patrick, geçtiğimiz kışa göre bu yıl, yaklaşık yüzde 21 ile yüzde 30 arasında fiyat artışı beklenen elektrik ve fuel-oil giderlerinin bir çok dar gelirli Amerikalı’yı etkileyeceğini yakıt tasarrufu için enerji kısıtlamasına gidecek dar gelirli ailelerde kış aylarında soğuktan donarak ölümlerin gerçekleşecebileğini iddia etti. Massachusetts eyalet kongresi delegasyonı adına başkent Washıngton’da çeşitli temaslarda bulunan Vali Patrick, kongre üyelerine acil olarak önlem alınması çağrısında bulundu. ANKA |
| | |
| | #2 |
| Eski Member |
Varmı benden soğuk gören forumda ? - 38 gördüm
__________________ |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
valla pragda - bilmem kaç gördüm de... 38 değildir |
| | |
| | #4 |
| ViRtUeEeE |
en az -15 gördüm ben ama bu sabahta baya soğuk baya tırmalıyo tam hastalık havalrı bunlar dikkatli olmak lazım bi sıcak bi soğuk dengesiz
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
vallah - yi çok az gördüm ancak babam kazakistanda çalışırken -40 ları görmüştü...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #6 |
| MdfyM Team |
-52 @ Ardahan
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #7 |
| Pişman Değilim |
Türkiye'de de durum pek farklı sayılmaz, ortalama bir evin doğalgaz faturası asgari ücrete yaklaştı
__________________ |
| | |
| | #8 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
ya donarak ölecez ya sıcaktan eriycez ya da açlıktan geberecez ztn dünya iyi yöne gidecegine ters yöne gidiyor herşey allak bullak oluyor...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #9 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
-21 @ Erzincan
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
-54 derecede yemin ettim ben erzincanda göktuğ memleketini seveyim ben senin annem beni izlerken ağlamış göz yaşları donucakmış nerdeyse kadının |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|