"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
takla ![]() ![]() demek burdan gelyo bu deyim kııh kıhh kıhh
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #12 | |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| Alıntı:
iyi işerken tabanca gibi atmadın allah korusun kediyi köpeği vururdun vicdan azabından uyuyamazdınkibar anlattın yan yana olsak harbiden freni patlamış kamyon gibi yorum yapardım
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| renaultsport |
bende en kibar şekilde anlattım yanyana olsaydık nasıl anlatırdım ah bir bilsen |
| | |
| | #14 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
bro o gunden sonra bole yuvarlaklara boncuklara falan bi ilgin oldu mu ? |
| | |
| | #15 |
| renaultsport |
kesinlikle hayır |
| | |
| | #16 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
bızım forumda serefsiz bı arkadasımız var issmini veripte renjide etmek ıstemem ama (egeayd) biz küçücükken bunlarla oynarken gözume atmıstı ![]() benım gözum oldu kıpkırmızı korkudan eve gıtmıstım hemen yatıp uyucaktım belkı gecer dıye sonra bızım ege gelıp anneme noldu tolganın gözu gectımı dıye sorunca gercek ortaya cıkmıstı
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Watch |
Mubarek herkes cocuklugunu bu tabancayla gecırmıs De bu boncuklu tabanca ne ya
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
muhtelif çeşitleri olmakla birlikte pompalı taratmalı sniper en cok kullanılanıla 7.65 veya baretta görünümlü olanı ahanda budur
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Watch |
Heee bunlarmı ![]() saol valla meraklanmıstım bende heh
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|