"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| sessiz üye Kayıt Tarihi: 03-04-2008 Şehir: Antalya Yaş: 23 Otomobil: Yok
| Bize Ağlamak Düşer
Sevgili arkadaşlar,bugün gazetede Bekir Coşkun'a ait bir yazı okudum,çok etkilendim.Sizlerle de paylaşmak istiyorum, Hala teröre şehit düşmüş kardeşlerimizn etkisindeyim.Sizlerinde bu yazıdan etkileneceğinizi düşünüyorum.Paylaşmak istedim. Bize ağlamak düşer... TASALANMAYIN birazdan geçecek. Gazetelerdeki "Yüreklere ateş düştü" manşetleri unutulacak, televizyondakiler "gazoz kapaklarını" konuşmaya dönecekler, siyasetçiler içlerinden "işte unutuldu gitti" diyerek ve sırıtarak dolanacaklar, Genelkurmay yine Kuzey Irak’a kaç sorti yaptıklarını açıklayacak. Sizler unutacaksınız... Ben unutacağım... Sadece orada bir yığma evde, bir gelin gizli gizli ağlayacak, bir anne sabahlara kadar acı çekecek ve bir çocuk okulda "Bu şehit çocuğudur" diye başının okşanmasını boşu boşuna bekleyecek. * Niçin?.. Çünkü kimliğini yitirmiş toplumlar böyle yaparlar. O şanlı-şerefli savaşları bile inkár eden, bir ulusun şahlanışını dahi küçümseyen... Kutsal savaşının yiğit komutanı Mustafa’sına küfredenleri başına taç yapan... İslam áleminin son asırlarda kazandığı tek şanlı zaferin kurduğu cumhuriyetini tekmeleyen halklar... İşte böyle olurlar... Silik... Ezik... Çaresiz... * PKK Kuzey Irak’ta, Genelkurmay’ın yaptığı açıklamaya göre asıl saldırı oradan yapıldı. Kuzey Irak ABD’nin, Kuzey Irak ordusu ABD’nin, cumhurbaşkanları ABD’nin, başbakanları ABD’nin, hükümetleri ABD’nin, bize verilen istihbarat ABD’nin, kurşun atacaksak o yana izin ABD’nin... ABD; bu utanmadan şehit cenazelerine gidenlerin strateji ortağı. Yapıştıkları kuyruk... Sıkıysa Türkiye’yi yönetenler, ağızlarını açıp birkaç laf dahi etseler ya ABD’ye... Ne gezer?.. Çünkü; koşup koşup yaladıkları yer ABD’nin... * O zaman bize ağlamak düşer. Ve unutmak... Yolunu kaybetmiş milletlerin yazgısıdır bu... Kaybettiği değerlerden, unuttuğu tarihinden, büyük kahramanlarına ihanetlerinden, varlık nedenlerine vefasızlıklarından sonra, geriye bu kalır: Ağlamak ve unutmak...
__________________ So Slow So Row... |
| | |
| | #2 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Artik sehit ailelerinde vatan sagolsun demesini kesmesi lazim. Ne bu agacdami yetisiyor bu evlatlar her sehide vatan sagolsun. Vatan falan sagolmasin. Bu kadar uc kagitci bir hukumet oldugu surece, her sinir otesi harekati durdurdugu surece, her turlu karsilik verme hakkimiz elimizden alindigi surece, bu sehit ailelerin vatan sagolsun lafindan kurtulup hukumete catmasi artik vatan sagolsun hikayeleri ile milletin birbirini avutmamasi lazim. Yarin 50 sehit versek ne yani yinemi vatan sagolsun? 1000 versek? Ne zaman vatan sagolsun demeyi kesipte gercekleri gorecegiz? Geriye vatan sagolsun diyemeyecegimiz bir sehit kalmadigindami? Birakin allah askina goz boyamalari... TSK nin her firsatinda isine comak sokan hukumetten baskasi degildir bu sehitlerin suclusu. Yok parasi yokmuymus suymuymus buymuymus diyede hemen kisa yoldan bir tek TSK yida suclamayin. |
| | |
| | #3 |
| sessiz üye Kayıt Tarihi: 03-04-2008 Şehir: Antalya Yaş: 23 Otomobil: Yok
|
Arkadaşlar bir ülkenin terörle mücadelesinde tek sorumlu ve tek karar mercii Hükümetdir.TSK asla bu tip konularda tek başına karar vermez. Dolayısı ile şunuda göz ardı etmeyelim geçmişte gece dışında baskın yapmaya ne cesaret gösterebilen nede haddine düşen PKK ilk defa gündüz baskın düzenlemiştir.Onların bukadar pervasızca ve ellerini kolarını sallayarak sınırı geçmelerinin ve Bunca yüreğe acı salmalarının tek sorumlusu bugünkü iktidardır. AH ATAM! SEN KALKTA BEN YATAM...
__________________ So Slow So Row... |
| | |
| | #4 |
| Uur |
Hesap sormayı bilmezsek biz daha çok ağlarız.. Vatan sağolmasın+1...
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|