"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
fiyat düşürmeye geldimi yok ama zama geldimi anında yaa anında bn böyle birşey görmedim....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #12 |
| Senior Member |
hay ben böyle işin içine...
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| '95 | tatlı kar. indirimlerde stok var zarar ederiz, bindirimlerde harrrrrrrss geçir. sonra valla kurtarmıyor..anlayın işte be..
__________________ |
| | |
| | #14 |
| SARMAN |
nolduki yaa? varili zaten çok ucuzlamıştı pek yansıtmadılar fiyatlara şimdi nolduki varilinin 120-130$ iken olan fiyatlara dönüldü?... anlayamadım vergimi arttı varili mi yine fırladı
__________________ |
| | |
| | #15 |
| renaultsport |
farketmez ki varil fiyatı da artsa... hani 6 7 ay sonra yansıyordu değişimler |
| | |
| | #16 |
| renaultsport |
bu kadar sahtekarın şerefsizin başkasının sırtından geenin dolandırıcının olduğu başka bir ülke daha var mıdır acaba...avrupa bizi neylesin?
|
| | |
| | #17 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
| varıl fıyatı suan 106 dolar
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bunu okuyan tosun zammı yapana koysun ... diyecek bişeyde yok . . Epdk nın taaaa .................................................. .......................
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member |
madem yükseltçektiniz geçen hafta neden düşürdünüz demezler mi adama
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #20 |
| MdfyM Team |
Güzel taktik... Bireysel kullanımın tavan yapma potansiyeli olan bir dönemden önce (bayram tatili) bir indirimcik yapıp, millet planını yaptıktan sonra da yeni bir zam yapmak. Pes vallahi bu kadar enayi yerine koymak. E koyulan da koyulmaya hazır yapacak birşey yok.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|