"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| nuriQocca | Re: Başkent'te 3 gün elektrik kesintisi
şimdi tutaLan raporLar yapıLan projeLer eskizLer...her ne isim verirsen ver.. ortada bir türkiye gerçeğei var görüLdüğü üzere.. DSI orada rapor tutmuş tuttuğu raporun gerekLerini yerine getirmemiş.. burada bir bahane v.b yok..baktıki devLet beceremiycek bu su işini haLka yıktı tasarruf yapın dedi.. haLkta hadi ya dercesine tasarrufLu kuLLanmadı..her şey ortada ben tartışıLacak bi şey görmüyorum..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #22 |
| MdfyM Team | Re: Başkent'te 3 gün elektrik kesintisi
Bu ülkede işini hakkıyla yapan kaç kişi ve kurum var ki zaten...
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #23 | |
| Uur | Re: Başkent'te 3 gün elektrik kesintisi Alıntı:
DSİ'ye suçu attı Başkan ama biz yasayı bilmediğimiz için birşey diyemedik.Meğersen DSİ'nin yaptığı projeye Büyükşehir onay vermezse su getiremiyorlarmış ama maalesef sayın başkan tvde bizleri yediğini sandı | |
| | |
| | #24 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Başkent'te 3 gün elektrik kesintisi
Büyükşehir belediyeleri kanununu okumak lazım tabi, milletimizin %99'unun haberi olmadığı için kafasına göre atıp tutuyor melih efendi... Büyükşehir sınırları içerisinde devlet su işleri değil, dünya su işleri gelse belediye yine de en üst kurum... yani ankaradaki iski kimse artık... Arada DSİnin belediyeye su sağlamak gibi bi sorumluluğu yok...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
| | #25 | |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007
| Re: Başkent'te 3 gün elektrik kesintisi Alıntı:
bende anlamadım şaşmaz etimesgut'a bağlı
__________________ mevcut değilim artık. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |