"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| __________________ | Bankada hesabı olanlar 15 aralık'a kadar adres teyidi yaptıracak
Bankalarda Hesabı Bulunan Yurttaşların 15 Aralık Tarihine Kadar Adres Teyidi Yaptırmazlarsa Hesapları Bloke Olacak. Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK), bankalarda hesabı bulunan vatandaşların 15 Aralık'a kadar adres teyidi yaptırmazlarsa hesaplarının bloke olacağını açıkladı. MASAK'tan yapılan açıklamaya göre, 15 Aralık'a kadar bankalarda hesabı bulanan yurttaşların, bankalara daha önceden beyan ettikleri adresleri teyit eden belgeleri şubelerine iletmemeleri durumunda, banka hesapları bloke edilecek. MASAK tarafından yayınlanan "Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelik" gereği, 30 Haziran 2008 tarihi veya öncesinde hesap açtırmış olan müşteriler beyan ettikleri adreslerini doğrulayan belgeleri (ibraz tarihinden önceki üç aylık döneme ait ikametgah belgesi veya adınıza düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz, telefon gibi abonelik gerektiren hizmete ilişkin olan bir fatura vb.) en geç 31 Aralık 2008 tarihine kadar, 30 Haziran 2008 sonrası açılan hesaplar için söz konusu belgeleri hesabın açıldığı tarihten itibaren en geç 10 işgünü içinde bankalarına sunmaları gerekecek. -YIĞILMADAN DOLAYI İŞLEMLER AKSAYABİLİR- Uzmanlar, yasada 31 Aralık 2008 tarihinin son geçerlilik tarihi olarak belirtilmesine karşın oluşacak yığılmadan dolayı, müşterilerin işlemlerinin aksamaması için 15 Aralık 2008 tarihine kadar söz konusu ibrazların yapılması gerektiğini bildirdi. (ANKA) (NUR/NB/BÜN)
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
anlamadım
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #3 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
zaten para yok bloke etsinler de yıllık ücret vermekten kurtulalım
|
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
nasii ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bı nane anlamadım şimdi şirketin maaşları yatırdıgı hesap var dakkasında para cektıgım 1 gun bıle beklemez. Bide vadesiz bi hesap var kiracının kırayı yatırdıgı onada gecen aylarda adres guncellemesı yaptıydım şimdi napcaz ?
|
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Güncel adres Hilton Istanbul Harbiye
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
|
gereksiz burokrasi benide bankadan aramıslardı illa fatura getirin diye ben götürdüm verdim ama faturamdaki adresim ile ikametgah gozuken adresim farklı işin yoksa bida fatura götür |
| | |
| | #8 |
| nuriQocca |
15 gün önce bana da maiL atmış finansbank ikametgah ftura fLn birini getir diye..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #9 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
güzel şeyler bunlar
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|