"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ne kadar boş işlerle uğraşan bir millet olduğumuzun kanıtı mı bu yani...
__________________ Team VW |
| | |
| | #22 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
ben ortalamayı düşürüyorum galiba ![]() ![]() 3 yılda bir oda zaten tlfun ömrü bitiyor o yüzden değiştiriyorum...
__________________ ![]() |
| | |
| | #23 |
| Russian Girls Fan |
Millete acayip telefon hastalığı var zaten...Ufacık çocuklarda 1000-1500ytl'lik telefonlar 11 yıldan beri cep telefon kullanıyorum..4 tane değiştirdim...8110-6610-6600-N73
__________________ |
| | |
| | #24 |
| nuriQocca |
evet boş iş kesinLikLe..kii ne boş iş vaLLa..küçük kasabaLarda yaygın asLında bu iş.. akLım duruyor..ürik asit yarıştırmaca aptaLca prestij ve statü sanmaca :
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
bnde telefon suana kadar 2 tane olmustur. Dunyanin en gereksiz seyi geliyor bana telefona para vermek. Zaten ben aliyorum babam begeniyo benmkini aliyo kaybedio sonra. bole bir sirkulasyon var bizde |
| | |
| | #26 |
| nuriQocca |
zaten kuLLandığım teLefonLarıda pert etmişimdir keyfi değiştirmedim ![]() 3bin Lira zararım vardır yazık günah.. maLımızda kıymetLi değiL sağda soLda gezer
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #27 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
İki telefon kullanıyorum. Biri 8, diğeri 5 yıllık. Değiştirmeyi düşünmüyorum valla. Hatta birini kullanamıyorum, bozuldu. Kalsın öyle.
__________________ ![]() |
| | |
| | #28 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
15-16 tane falan tel deiştirdim ben ama 2 sene önce falan geçti hevesim. aldığım telefonu en az 3 ay kullanıyorum artık
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #29 |
| MdfyM Team |
10 senede 4 telefonum oldu 1. Panasonic GD-500 (dü sanırım) 2. Nokia 8210 (duvara 10. kere çarpıp artık toplayamayınca mecburen yenisini almak zorunda kaldım) 3. Nokia 3100 (bunun da üstünde tepindim gene mecburen yenisini almak zorunda kaldım) 4. Nokia 6230 (henüz 1-2 kere duvara çarpmışımdır, dayanıyor)
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #30 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
benim K700 mısırözü yağda haşlanmıştı alamadım da sıcak diye altı delik delik kaşıklar neyse işte adı, onla yağını süzdürüp almıştım ![]() çalıştı ama telefon, gerçi yüzüne kezzap atılmış hatunlar gibi çıkarıp masaya koyunca millet tırsıyodu
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|