"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Alpaslan Dikmen Vefat Etti ![]() Galatasaray tribünlerinin en sevilen isimlerinden, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü sevgili dostumuz ve arkadaşımız Alpaslan Dikmen'in, biraz önce Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz sonsuzdur. Alpaslan Dikmen anılarımızda ve tribünlerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine tüm Galatasaraylılara sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylıların başı sağolsun. Galatasaray Spor Kulübü ------------------------------------------- Çok üzüldüm, harika bir insandı. Hakikaten Ağabey sıfatını hakeden ender insanlardandı. Allah gani gani rahmet eylesin |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Allah rahmet eylesin, son zamanlarda ne çok insan vefat etti böyle ![]() Çarşı ve Antu grubu da başsağlığı mesajı yayınlamışlar sağolsunlar. Ebedi dostluk malesef yalnızca böyle sevimsiz zamanlarda hatırlanıyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
nası ya? olacak iş mi şimdi bu? dün gece eski maillerimi düzenliyodum. sizlerin de katkıda bulunduğu giysi yardımlarını bizzat ofisine götürmüştüm, Metin Oktay İlköğretim okuluna göndermiştik. Sohbet falan etmiştik. Alper'den bahsettik hatta Çin'de taraftar derneği kuracak diye. gitmeden önceki maillerimizi de dün tekrar bi okudum, arşivledim. şimdi de bu haberi okudum. nası bi zamanlamadır bu. çok üzüldüm. başımız sağolsun. rahat uyusun. |
| | |
| | #4 |
| renaultsport |
rahat uyusun allah rahmet eylesin....
|
| | |
| | #5 |
| renaultsport | |
| | |
| | #6 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Allah rahmet eylesin Genç yaşta ölümler arttı beyler sağlığımıza dikkat etmekte fayda var
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
|
Sabahtan beri hastahanedeydim. Oğlu Atahana moral vermeye çalıştım oğlunun ve karısının ufak tefek sıyrıklar dışında hiçbir şeyi yok ama Alpaslan abimiz rahmetli oldu. Bütün tribün liderlerimiz hastahanedeydi ömer abi yılmaz başkan vs. Ama Alpaslan abi artık yaşamıyor.Atahan ve ultrAslan gemlik koordinatörü mehmet abi jandarmadan arabadaki eşyaları almaya gittiler bende hastahaneden eve geldim. Kaza çekirge devlet hastahanesine 5 dakika meafedeyken gele gele şevket yılmaza getirmişler büyük bir ihmal başımız sağolsun. |
| | |
| | #8 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kaza nerde oldu ?
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
|
Demirtaşta diyor kimileri kimisi bursa girişinde diyor ama çekirge devlet hastahanesine yakın olduğu söyleniyor. Atahan(oğlu) kaza sırasında uyuduğunu söyledi bana annesi de hatırlamıyor yer net değil artık yarın net bilgi gelir ama çekirge devlet hastahanesi yakınmış kaza yerine öyle diyorlar. |
| | |
| | #10 |
|
hergun geçtiğim yerler
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|