"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| Kime Emanet? | Son uc satir cok hosuma gitti ![]() Alıntı:
Nusret KEBAPÇI | |
| |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-10-2007 Yaş: 23 | paylaşım için teşekkürler
__________________ http://www.otvyehayir.com |
| |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-03-2008 | türkiyenin AB ye girememesinin en büyük sebebi orda cok insan yasiyo olmasi
|
| |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Girmek isteyen var mı?
__________________ www.otvyehayir.com |
| |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 25 | Ben ![]() İşin şakası bir yana 85 yıl önceki durumlarla şimdiki durumlar çok farklı öncelikle ve şu an ortada bir himaye ya da manda kabul etme meselesi yok çünkü küreselleşmeye ve serbest pazara kapılarınızı kapamadığınız sürece bu iş zaten bir gün olacak..ha olay nerde derseniz ya çemberin içinde kalıp emperyalizmin bir parçası olmaya çalışıp sen de onlardan olursun ya da kapatırsın kapılarını yoksullukla mücadele edersin.. Nusret Kebapçı iyi yazmış da fazla kaçmış bence gazı biraz ulusal marşta iyice coşmuş
__________________ Would you choose water over wine Hold the wheel and drive |
| |
| Reklam |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | kapalı ekonomiyi benimsemem diyorsun yani? Peki, ben de kapalı olalım demedim zaten. Lakin emperyalist olmak var, emperyalistlerin sömürgesi olmak var. Biz dışarı açılıp, başkalarının açık kucağına atladık sadece, başka bir şey yapmadık.
__________________ www.otvyehayir.com |
| |
| | #7 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 25 | Alıntı:
![]() Sen biliyosun bu işi üstad Keza olur da AB'ye girersek Türkiye iyice açık pazar haline gelecek Portekiz gibi mesela her eve ortalama 2 araç düşüyor ve bu araçların en az 1'i ya Fransız ya Alman otomotiv üreticilerinden..
__________________ Would you choose water over wine Hold the wheel and drive | |
| |
| | #8 |
| naturally aspirated only | çok güzel bir soru tebriklerhem biz abye girmiyoruz ztn onlar bize giriyor hemde yavaş yavaş çaktırmadan sindire sindire yukarda yazdığı gibi gittikçe ülke yabanculaşıyor özelleştirme adı altında filistin gibi sonumuz inşallah filistin gibi olmaz |
| |
| | #9 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 21 | biz girene kadar daglıacak ztn ya da dagılmasa bile biz dagıtırız orayı ayrıca ozanında dedigi gibi girmek isteyen varmı ki bu devlet büyügü dedigimiz insanlar kendi çıkarları için bizide koyun gibi sokuyorlar valle girsek bile bn girmem açık söliiim..... ![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| avrupa birligi, giren girene, nusret kebapçı |
| Konu Seçenekleri | |
|
|