Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge > Haberler, Alıntılar ve Makaleler

Bölüm Notları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-09-2008, 16:56   #31
Cabin Crew

NoFear - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio Sport | VDA 99
var olan köprü trafiği + metrobüs....

Eski 04-09-2008, 19:05   #32
Watch

iTsUp2u - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ford Focus
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bir gün gelecek, ana avrat sövecem ama
ya sabır

Eski 04-09-2008, 21:57   #33
MdfyM Team

t1022 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Hiç maval okumayın, eskiden nispeten akan Mecidiyeköy çevre trafiği artık her daim akmıyor. Çözüm dediğiniz şey bu mudur? Bu kadar da zorlamayın bazı şeyleri yaaa...

Eski 04-09-2008, 23:21   #34
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
E iyi güzel son söylediklerin harika da.
Neden metro yapılmıyor bunun açıklaması yok ki. Şu an yeraltı taşımacılığıyla ilgili bir planları projeleri yok. Bizim insanımız hıyardır, ayağına metro gelse arabasına binmek ister evet, ama burdan yola çıkıp o zaman metro götürmeyelim mi demeli?

Bak kısa vadede çözüm olması için bir çözüm olması gerekir ortada. Atıyorum, hibe olarak 500mio dolar verir biri çıkıp, bununla helikopter alırsın insanları taşırsın çok ucuza mesela. Al işte yani kısa vade çözüm. Ama metrobüs İstanbul trafiğini daha kötü hale getirdi, inşaatından bahsedmiyorum sadece, bittiği yerlerde de yol ortada. Yol daraldı, şeritler daracık oldu, emniyet yok. Bunlara sebep olan şey çözüm olamaz.

Ağzından yel alsın, Anadolu Yakası'na öyle bir şey yaparlarsa ben o hattı sabote ederim, ciddi ciddi söylüyorum yaparım bunu. Gece gider torpil atarım tellere duraklara, yola barikat falan kurarım.

Bürokrasi diyorsun da, bürokrasi her boka karşıyor ülkemde. Metroya zorluk çıkartıp metrobüse kolaylık çıkartmıyor ki.

Ben sana söyleyeyim.
Metro işine girseler, birincisi yatırım gerekecek, parayı harcamak istedikleri başka yerler var belli.
İkincisi bitmesi nereden baksan 10 yılı alacağı ve bu sürede de haliyle bir çözüm olmayacağı için, oy kaybedecekler. Şu an binlerce kendisinden başka sineği düşünmeyen adamın oyunu almış durumdalar, bir de binlerce cahil adamın. Metro olsa kafası basan adamın oyunu alabilirdiler anca, onların da sayısı az. Özetle kendi çıkarları için metro yerine otobüs yapıyorlar yolun ortasına, bu kadar basit.
metro yapmaz tabi yada çok sonraLarı yapar ağır aksak yapar..maLiyet oLarak metrobüs'ün km bazında 100 katından fazLa dır..şimdi gidecekLer sama dubaı oLayı gerçekLeşecekti orada ki ödenek metro yatırımına aktarıLacaktı v.s o zamanda arapLar üLkemi istiLa edecekLer deniyo?onu yapma oLmaz şöyLe oLmaz şimdi mevcut işLeyen harikuLade bir düzen kuruLuydu da omu ihLaL ediLiyo?yüzöLçümü ne tecavüz ediLmiş bu şehrin zamanında nerde ev var nerde sanayi böLgesi nerde yoL nizam beLLi değiL ki..hem metrobüs'ün sıkıntısı oLur şimdi çünkü önemLi böLümü devrede değiL ki şu an da..vaLLa metrobüs gibi Lastik tekerLekLi bir çözüm kesin çözüm oLamaz katiyen ama şu an pratikLik söz konusu..çok iyi hatırLıyorum şişLi metro durağı yapıLırken o zamanda tepki gösteriyodu miLLet yok koskoca yoLu daraLttıLar otobüsLer dönemiyo fLn..şimdi fuLL sefer yapıyo yoğun zamanLarda..ama üstte yine trafik var çünkü bir yandanda deLi gibi araba satıLıyo ya ist.trafiği paradokstur..çözümü nedir? şehir pLanLamacısı işin içinden çıkabiLir mi?metro insaatı 10 sene sürse iyice iptaL oLur bu şehir..biraz reeList oLmak Lazım bence..

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları