"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #22 |
| renaultsport |
daha genişlemez herhalde o yollar milletin işyerinin içindne filan geçer herhalde ![]() he ama mesela atıyorum: yazlığa giderken atlarım metrbose giderim acap kolaylık oldu bana. orası ayrı... |
| | |
| | #23 |
| renaultsport | o mis gibi lahana gibi kokan balatamı özledim ağır trafik altında |
| | |
| | #24 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
metro çalışması varmı pekı ? bu geçici bir çözüm olmasın ?
__________________ |
| | |
| | #25 |
| renaultsport |
yok öyle bi çalışma hasan sanırım planalr içinde de yok |
| | |
| | #26 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
__________________ Team VW | |
| | |
| | #27 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
dün maslak sanayiden nişantaşına 2 saat sürdü 17.30 sanayiden çıktım normalde 10 dk sürüyor o yol...metrobüs yolları berbat etti normaldede benim arabam yok iş dışında metrobüse bindim ama eziyet be kardeşim arabası olanlara toplu taşımaya yönlendirme diyorlarda bu insanlar e-5 güzergahında mı yaşıyor arabasız gidecekler her zaman adam gibi bir iş yapamazlar mı zaten metro yap olmadı tepeden götür falan bu ne ya yolu ayır metrobüse birde git milyon euro para ver her birine yazık valla yazık... ...
|
| | |
| | #29 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Neden metro yapılmıyor bunun açıklaması yok ki. Şu an yeraltı taşımacılığıyla ilgili bir planları projeleri yok. Bizim insanımız hıyardır, ayağına metro gelse arabasına binmek ister evet, ama burdan yola çıkıp o zaman metro götürmeyelim mi demeli? Bak kısa vadede çözüm olması için bir çözüm olması gerekir ortada. Atıyorum, hibe olarak 500mio dolar verir biri çıkıp, bununla helikopter alırsın insanları taşırsın çok ucuza mesela. Al işte yani kısa vade çözüm. Ama metrobüs İstanbul trafiğini daha kötü hale getirdi, inşaatından bahsedmiyorum sadece, bittiği yerlerde de yol ortada. Yol daraldı, şeritler daracık oldu, emniyet yok. Bunlara sebep olan şey çözüm olamaz. Ağzından yel alsın, Anadolu Yakası'na öyle bir şey yaparlarsa ben o hattı sabote ederim, ciddi ciddi söylüyorum yaparım bunu. Gece gider torpil atarım tellere duraklara, yola barikat falan kurarım. Bürokrasi diyorsun da, bürokrasi her boka karşıyor ülkemde. Metroya zorluk çıkartıp metrobüse kolaylık çıkartmıyor ki. Ben sana söyleyeyim. Metro işine girseler, birincisi yatırım gerekecek, parayı harcamak istedikleri başka yerler var belli. İkincisi bitmesi nereden baksan 10 yılı alacağı ve bu sürede de haliyle bir çözüm olmayacağı için, oy kaybedecekler. Şu an binlerce kendisinden başka sineği düşünmeyen adamın oyunu almış durumdalar, bir de binlerce cahil adamın. Metro olsa kafası basan adamın oyunu alabilirdiler anca, onların da sayısı az. Özetle kendi çıkarları için metro yerine otobüs yapıyorlar yolun ortasına, bu kadar basit. | |
| | |
| | #30 | |
| ZugoR | Alıntı:
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|